Made İn JAPAN;)

Arkadaşlar daha 1 haftası dolmayan motorumm..!Bundan önce modifiyeli hussarım vardı fakat sorun çıkartmasından dolayı sattım ve bunu aldım ve çok memnunum..!

mage633qb9.jpg

mage634wb5.jpg

mage636bf2.jpg

mage637jt3.jpg

mage648fz5.jpg

güzel motormuş ama tarzım değil:p gule gule kazasız belasız kullan

Teşekkür ederim.Evt dediğiniz kesinlikle doğru zevkler ve renkler tartışılmaz:)Bende vitesli motorları sevmiyorum ama zevk işte:p

hayırlı olsun:rendeer: güle güle kullan
aramızada hoş gelmişsin bu arada:cat:

rup

aerox güzel bi scooter parça sorunu yaşamassan ii. Güle güle kullan arkadaşım.

Hussar a göre çok şık bir motosiklet ve modifiye daha çok yakışıyor hayırlı olsun shibunya :cat:
Ama yanılmıosam bu tip ucak hacimli motorları yamaha cin de yaptırıyodu (örnek:YBR 125)

hayırlı olsun .yamahanın o modelı cınde uretılıyor dıye bılıyorum.

..

Herkeze teşekkür ederimm,Yamahanın bu modeli kesinlikle çinde üretilmiyor ve bütün parçalarıda japonyadan geliyor..Ben çin malından müthiş derecede nefret ettiğim için bunun pistonundan lastiğine kadar araştırıp aldım.Ztn yamaha 2004den sonra çinde üretime başladı.örnek verirsek YBR modelini herkez tanıyor.uzay kafa denilen japon malı sonradan çıkartılan yuvarlak kafa olanlarsa çin malıdır.Bizzat inceledim zaten,gidişinden bile farkediliyor zaten!Anlıyacağınız Yamaha AEROX 2000-2001-2002 model olarak 3 yıl türkiyede satıldı ve kaldırıldı daha sonra..Zaten türkiyede parçaları bulunmuyor diyebilirim.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ön lastiğe gelince,fotoda tozlu olduğu için sıfır gibi görünüyor:)Ama fabrikasyon çıkışı o lastik orji. Michelin.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Evtt işin eksik yanı AYNALAR:cherry: Yaa o konuda haklısınız aslında aynasız binmek çok tehlikeli fakat ben ayna olsada arkama dönüp kesinlikle bakmak istiyorum ve ayna bi işime yaramıyor o yüzden çıkarttım:pTEKRARDAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN..:wiinkk:

motorun güzel olmuş kardeş.gülegüle kullan.Allah kaza bela vermesin.

Kanuni popcorna benziyor motorun.Hayırlı uğurlu olsun.Umarı parça sorunu çekmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar