Made İn JAPAN;)

hayırlı olsun.ama tek kişilik bu yaw kesinlikle bana gelmez:mrgreen:

Vallahi anlşadığım kadarıyla motor anlayışlarımız şehirlere göre değişiyor bende antalyadayım we antalyada vitesli mtor zorluk çıkartıyor buranın favorileri scooterlar bu favoriyi yaratan arkadaşta aracın sahibi hussarı hala konusulurr... (ustura style)

arkadasimda bu motoru kullaniyor simdiye kadar bindigim en hizli 50cc diyebilirim.. Biraz motor modifiyesiyle 135 yapaninida gordum arkadas cevremde cok gordugum bu motorun tek korkutucu yani frenleri cok sert olmasindan cok rahat kitleniyor !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne 135 mı ahahha şaka gibi geldı bıran :queen:

Herkeze teşekkür ederimm,Yamahanın bu modeli kesinlikle çinde üretilmiyor ve bütün parçalarıda japonyadan geliyor..Ben çin malından müthiş derecede nefret ettiğim için bunun pistonundan lastiğine kadar araştırıp aldım.Ztn yamaha 2004den sonra çinde üretime başladı.örnek verirsek YBR modelini herkez tanıyor.uzay kafa denilen japon malı sonradan çıkartılan yuvarlak kafa olanlarsa çin malıdır.Bizzat inceledim zaten,gidişinden bile farkediliyor zaten!Anlıyacağınız Yamaha AEROX 2000-2001-2002 model olarak 3 yıl türkiyede satıldı ve kaldırıldı daha sonra..Zaten türkiyede parçaları bulunmuyor diyebilirim.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ön lastiğe gelince,fotoda tozlu olduğu için sıfır gibi görünüyor:)Ama fabrikasyon çıkışı o lastik orji. Michelin.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Evtt işin eksik yanı AYNALAR:cherry: Yaa o konuda haklısınız aslında aynasız binmek çok tehlikeli fakat ben ayna olsada arkama dönüp kesinlikle bakmak istiyorum ve ayna bi işime yaramıyor o yüzden çıkarttım:pTEKRARDAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN..:wiinkk:

baba motor bilginin maşallahı var bize yorum yapmak düşermi senin yanında :)

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kardeş.

Motorum tek kişilik değiL :) arkada yer var görmeniz lazım:) ama sürüş keyfi çok güzeL aeroxun..Sonuçta yamaha nede olsa ;)

niye hortlattinizki ? bilmiyonuzmu konu hortlatanlara 2 tane mete_han hediye ediyoz :queen:

Estetik kaygılar yüzünden aynalarını sökmen çok yanlış,bu spor malum güven
liğin en üst seviyede olması gereken bir disiplin,aynı mantıkla herkes ''kask kafamı terletiyor''diye dirseğine takarsa,kot-montla motora binerse,fizik
kurallarını hiçe sayarak limitlerini aşarsa o zaman kendine ve çevresine zarar
vereceği gibi,toplumdaki imajı da it-uğursuz ve serseri hanesinden bir adım
öteye gidemeyecektir.
Sevincin ve mutluluğun daim olsun güle güle ve kazasız belasız binersin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar