Kanuni popcorna benziyor motorun.Hayırlı uğurlu olsun.Umarı parça sorunu çekmezsin.
motorun güzel dostum güle güle kullan
Herkeze teşekkür ederimm,Yamahanın bu modeli kesinlikle çinde üretilmiyor ve bütün parçalarıda japonyadan geliyor..Ben çin malından müthiş derecede nefret ettiğim için bunun pistonundan lastiğine kadar araştırıp aldım.Ztn yamaha 2004den sonra çinde üretime başladı.örnek verirsek YBR modelini herkez tanıyor.uzay kafa denilen japon malı sonradan çıkartılan yuvarlak kafa olanlarsa çin malıdır.Bizzat inceledim zaten,gidişinden bile farkediliyor zaten!Anlıyacağınız Yamaha AEROX 2000-2001-2002 model olarak 3 yıl türkiyede satıldı ve kaldırıldı daha sonra..Zaten türkiyede parçaları bulunmuyor diyebilirim.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ön lastiğe gelince,fotoda tozlu olduğu için sıfır gibi görünüyorAma fabrikasyon çıkışı o lastik orji. Michelin.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Evtt işin eksik yanı AYNALAR:cherry: Yaa o konuda haklısınız aslında aynasız binmek çok tehlikeli fakat ben ayna olsada arkama dönüp kesinlikle bakmak istiyorum ve ayna bi işime yaramıyor o yüzden çıkarttımTEKRARDAN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN..:wiinkk: