maalesef çalındı

çok geçmiş olsun.resmi görünce ne kadar emek verdiğin anlaşılıyor...umarım en yakın zamanda bulunur arkadaşım.

öncelikle allah kolaylık versin diyorum.bir arkadaşım izmire tayini çıkınca motorunu ev arkadaşına emanet edip izmire gitti,ev arkadaşıda 25 gün önce taşındı motor sokakta öylece kalmış,sadece direksiyon kilidi var yılan kilit filanda yok bugün gittim motor hala olduğu yerde duruyor kimse ellememiş.kendi yılan kilitimle sabitledim akıllım anahtarınıda yanında götürmüş,biz koysak ertesi gün yerinde yeller eser:queen:

hepinize çok teşekkür ederim
real in güvenlik kameraları sadece market içini çekiyormuş
güvenlikçi kıza robot resim çizdirdim bazı yerlere motorumun resmi ile asacağım
beni asıl üzen olay polisin duyarsızlığı ,karakolda söylenen şey hep aynı :sen git bir uygulamada falan denk gelirde biz seni ararız).elimde çok belirgin eşgaller var.yamaha çalanlarıda duyduğuma göre hırsızlık ekipleri genelde bilirmiş.ama nafile işte...

arkadaşlar hepinize acizane tavsiyem,maalesef ülkemizde kimseye güvenmeden başımızın çaresine bakmamız gereken bir dönemde yaşıyoruz.
bu yüzden motosiklet kullanıcıları olarak bir parça paronoyak kalmanın hep faydası olduğunu düşünüyorum.

bu şerefsizin robot resmini çizdirdik
155/165 boylarında sarışın temiz yüzlü,seyrek saçlı,iyi spor giyimli,55/65 kg civarı..
e351galroboyfoto001gr1.jpg
[/URL][/IMG]

Cok gecmis olsun kardes. Bu serefsizler benim de bir arkadasimin canini yakti. :pr: Ya bu dunyada ya obur dunyada yaptiklari birsekilde onlardan cikar eminim.

kardes motorun guzel nasıl calındı hırsızın allah belasını versın ** hırsızı arkadaslar bugun ona yarın bıze bulursanız bı guzel dovun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ya maşallah motorunda gelinlik kız gibi duruyomuş inşl bulursun üzüldüm valla geçmiş olsn

Moderatör (forrap)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Arkadaşlar kısaltma olarak da olsa küfür etmek yasak diye bas bas bağırıyoruz.Forum kurallarını hiç mi okumuyorsunuz Allah aşkına?Tamam sinirlenebilirsiniz bu çalıntı motosiklet haberlerine,ancak bu yaptığınızın hırsıza zararı olmuyor,bize sitemizin güzel ortamına zararı oluyor.guray105 tekrarı halinde direk olarak cezai uygulama yapılacaktır bilginize.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

geçmiş olsun abi gördüğüm yerde vuracam raad ol sen

osmanlı zamanında nasıldı ohh bir hırsızlık olduğu zaman kolunu keserlerdi şimdide öyle olması lazım olsun bakim bir tane hırsız kalırmı
yanlış bilgi verebilirim isim konusunda ama zannedersem fatih sultan mehmet şöyle derki:BİR AĞACI KESENİN KOLUNU KESERİM...

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım, benim de bisikletim çalınmıştı birkaç yıl önce :salut: (tamamen benim aptallığımdan).:pr: ben bu alışveriş merkezlerinin otoparklarındaki araçların güvenliğinden sorumlu olduklarını sanıyorum. otoparka çekilen araçlar sigortalı olabilir belki. emin değilim ama..?:silent:
sen bir araştır istersen, eğer dediğim gibi birşey varsa dava açabilirsin.:cat:

Vay şerefsizler vayy geçmiş olsun çok üzüldüm umarım çabucak bulunur çocuğun
::uzgunum: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar