Lütfen Yardım

Merhaba tüm mt cilere selamlar.Biraz konu dışı bir soru olucak ama acil bilgi edinmem lazım.O yüzden yardımınıza ihtiyacım var.Ben liseye gitmedim 07.07.91 doğumluyum şu anda çalışıyorum. O yüzden bu temmuz da açık liseye yazılmayı düşünüyorum.Acaba diyorum polis meslek yüksek oluluna yetişebilirmiyim.Bildiğiniz gibi yaş sınırı var.24 ünden gün almamış olmak lazım.Birde A.L ye yazıldığımda askerlikten terhis olacakmıyım:silent:Amacım yunus olmak boyum ve fiziğim uygun sizce böyle bi şansım varmı:silent:cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konuyu emniyete gidip orada irdelesen.. daha doğru ve net cevaplar alabilirsin diye düşünüyorum

Şu an 18 yaşındasın ve açık lise bildiğim kadarıyla 3 senede bitebiliyor.Yani 21'de mezunsun.24 yaş sınır varsa yakalarsın bence.Öncelikle açık lisenin şartlarını öğrenmen gerekir.Bizim yaş geçtiği için şimdiki sistemleri pek anlamıyorum.:)

liseye kayıt yaaptırırsan tabiki askerlik tecil olur, fakat pmyo için askerligini yapmamış adaylar için 01 ekim 1985-01 ekim 1990 tarihleri arasında doğmuş olmak gerekiyor geçen sene benim zamanımda böyleydi,yinede pmyoya git başvuru bilgi kılavuzlarından al bir tane .Yunus olmak bende öyle istiyordum :)fakat beni özel time atadılar inşALLAH sen olursun.

paylasman güzel yardımımız ise hic okuma dırek hırsız ol:p şakanın önde gıdenı güzel bir meslek hedfın olursa başarırsın ama önce emnıyete gıdıp iyice bılgılenmenı tavsıye ederım nede olsa işin icindeler:cat:

sağolun yorumlarınız için hepinize teşekkürler:rendeer:ALLAH kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar