LÜLEBURGAZ'DAN SELAMLAR...

Merhabalar ismim eren 22 yasındayım kırklareli lüleburgazdan piaggio x9 umla beraber katıldım aranıza :) herkese keyifli forumlar diliyorum...

sen ne dusunuyon karadedeler icin :queen:
saka bir yana hosgeldin, arca94 nickli arkadasta luleburgazdan, belki tanirsin

hosbulduk arkadasım :) yok tanımıyorum bahsettigin kisiyi. karadede nedir ya :S

Ooo hemşehrim.. :) @kursattekin arkadaşımızın dediği arca94 benim. :)
Lüleburgaz'dan. Honda PCX im var.
"Karadedeler Olayı" filmi var ya, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Davutlu köyünde geçen.. "sözde" cinlerin bastığı köyün hikayesi.. :)

Hoşgeldin, sefa geldin unutmadan.. :)

he tanıdım seni tamam motorunu görmüstüm ve x9 almadan önce pcx'e niyetlenmistim cok begenmistim cünkü ama snradan vazgectim benim ihtiyaclarımı karsılayamıyacagı icin :) tanıstıgımıza sevindim bi ara bu taraflardada bi orginazsyon düzenleyelim :)
haberim yok o olaydan ilk defa duyuyorum :S

hos gördük eyvallah saolasın :)

he tanıdım seni tamam motorunu görmüstüm ve x9 almadan önce pcx'e niyetlenmistim cok begenmistim cünkü ama snradan vazgectim benim ihtiyaclarımı karsılayamıyacagı icin :) tanıstıgımıza sevindim bi ara bu taraflardada bi orginazsyon düzenleyelim :)
haberim yok o olaydan ilk defa duyuyorum :S

hos gördük eyvallah saolasın :)

Düzenlemek lazım gerçekten ya ama vakit yok :) LYS-YGS belası işte yaş 17 olunca :)
Sinemalarda bayağı ilgi görmüştü film -izlemedim daha gerçi :) - bi ara indirip izlicem boş kalırsam.. :)

Hoşgeldin arkadaşım..
Bu aralar burgazlılar çoğalmaya başladı önceden sadece ben vardım :)

Bende anne tarafı Kırklareli Lüleburgaz Ceylanköy'lüyüm Hoş Geldiniz... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar