Lifan Lifan yeni scooter lf125t-6

boardPic%5CScooter.jpg

Boyutlar:1930-6751180
Dolu ağırlık:75kg
Yakıt deposu :6lt
Motor tipi:yatay tek silindir,otomatik vites
Fren:disk kampana
Azami güç:6.0 kw/8000 r/min
Azami tork:7.8 N.m/6500 r/min
Yağlama tipi:basınçlı sıçratma
125cc
Çap x strong(mm x mm):52,4 x 57,8

kalın lastik , led lambalar , çakmaklık sayesinde navigasyon bağlanabilirlik , özel yapım sert ve esnek gövde yapısı , büyük bagaj , 2010 model euro 3 kalite standartlarında

1 hafta önce bu motor merdivenlerin başında durur haldeyken geri gelen kamyon motosiklete çarptı ve motor merdivenlerden aşağıya düştü ve Motorun sadece sinyali kırıldı

Son düzenleme:
4 zamanlı makinaya 2 zamanlı egsoz takılıyorlar ne için hala anlıyamadım :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu scooter'ı kullanan var mı yorumlarını almak istiyorum....

lifan eagle125

bi arkadaş bu motoru olan varmı diye sormuş sırf ona cevap yazabilmek için iki saattir uğraşıyorum kayıt olşimfre üyelik aktifleştirme vsvs...
kısa arkadaşım bu paraya alabileceğin en iyi ama en iyi motor budur emin ol...ben 5 ay oldu alalı her türlü şartta durumda rampada -4 derecede hic durmadan 130 km yaptım bence fevkalade motor...ben mekanik donanımdan fazla anlamıyorum ama kullanılan malzeme son derece kaliteli eyer bir gün değiştirirsem alacağım motor lifandır....dediğim gibi bu fiyatlarda alınabilecek en iyi motor lifan eagle125 tavsiye ederim....

arkadaşlar bende lifanın scooter ını gördüm çok beğendim.ama yakıt konusunda biraz tereddütüm var ben gün iiçinde çok fazla motorsiklet kullanıyorum o yüzden yakıt konuusunda ekonomik olması açısından cup modelleri tercih ediyordum fakat lifanın bu modelininde çok fazla yakmadığı söyleniyor.eğer öyle ise bu scooterdan almak istiyorum.bana yakıt konusunda kesin cevap verecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.depo kaça doluyor ve kaç km gidiyor?yardımcı olursanız seviniirim.

sis

Ben de lifan eagle 125 aldım, 3-5 gün oldu. Genel olarak memnunum, ama motor çok yeni, biraz kullandıktan sonra burda düşüncelerimi paylaşmak isterim. beyoğlu'nun dediği gibi bu paraya alınabilecek en iyi scooter bu. Ben hemen hemen hepsini inceledim, 2. el almayı düşünürken, lifan eagle 125 almaya karar verdim. Şimdilik memnunum.

Bende ilk önce mondial 150 mash düşünmüştüm ama lifan eagle "125cc" olmasına rağmen ona eşit özelliklere sahip ve kaliteli..

Bu motoru evin önünde gördüm sağlam bişeye benziyordu.Bende mash,ronny,merlin arasında kalmıştım ama bunu görünce aklım iyice karıştı.

Fiyatı ne kadar millet peşin taksit söyleyinde aklımız karışmasın. 2,300 sanırsam

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün motoru 125 den 150 ye yükselttik,çekiş çok değişti,henüz silindir yeni olduğu icin zorlamıyorum ama ilk 1000 km den sonra çok daha iyi randıman vereceğinden eminim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dünkü rota 174 km idi.

Dün itibariyle ben de bu motoru almış bulunuyorum. Yalnız model ismi LF125-T26 olmalı, kılavuzunda böyle yazıyor. Motor henüz bayide, plaka ve ruhsat işlerini hallettikten sonra hafta içi teslim alacağım. Neden bunu seçtim ve neden scooter seçtim ? Scooter almamın sebebi motoru yaz kış kullanmam ve CBF 150 ile en kısa mesafede bile yollar ıslaksa yerden gelen sularla ayaklarımın sırılsıklam olmasıydı. Bu motoru seçmemin nedeni de öncelikle fiyatı, sonra da Lifan markasına olan güvenim. Daha önce Discovery modelini 9500 km tek bir sıkıntı yaşamadan kullanmıştım. Ayrıca bu modelde çakmaklık bulunuyor ve yolda telefon şarj etmek ya da öndeki ceplere telefonu koyup navigasyon niyetine kullanmak için bence çok faydalı bir aksesuar. Geçenlerde denediğimde motorun performansını da yeterli bulmuştum. Aslında Spacy Alpha da alabilirdim ama ellerinde kampanyalı tek beyaz kalmıştı, mor yoktu. Beyaz Alpha'ya uzun uzun baktıktan sonra tipinden dolayı içime sindiremedim, beni de zorlayacaktı, o yüzden ya hep ya hiç deyip bunu aldım. Diğer alternatifler bayinin tanıdık fiyatı 4500 TL'ye bıraktığı Lifan Traveller 150 ve 5000 TL'lik Hero Dash'tı. Traveller'ın yakıtından çekindim (16" lastik ve 150 cc motor), diğerinin de deneyip titreşimli bulmuştum ondan istemedim. Fiddle falan da baktım ama onu da titreşimden dolayı eledim. Kısaca aralarında fiyat/performans oranı en iyi olanı seçtiğimi düşünüyorum. Şimdi rodaj bitene kadar üzerindeki lastiklerle devam edip, rodaj sonrası düzgün lastik ve belki de çanta taktıracağım. Birazdan bayideki fotoğrafını da eklerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

Bunlar da resimler (saksı aksesuar paketine dahil değil :) ):

WP_20160813_002-2.jpg

WP_20160813_003.jpg

WP_20160813_004.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar