Led Flaşör Rölesi nereden bulunur?

Merhaba

motorun sinyallerini ve stop farını ledlerle değiştiriyorum...Stop kendinden dirençli ancak sinyaller için ya taş direnç bağlamam gerekiyor ya da led flaşör devresi...Taş direncin aşırı ısındığı yazılıp çizilmiş...Ustam sinyaller devamlı açık olmayacağı için devamlı akım olmayacağı için sadece sinyal verdiğimde akım geleceğini ve bu kadar ısınmanın sorun yaratmayacağını söyledi..Ancak taş direncin aküden çok çektiğine dair internet geyikleride yok değil...Şimdi kafam karıştı...En temizi alayım bir led flaşör rölesi diyorum ama şimdi yurtdışı ebay filan minimum 15 gün...Arkadaşlar bu mereti nerede bulabiliriz...Karaköy'de filan var mıdır?Ya da aha işte tam şurada var diyecek olan var mı?

Merhaba

motorun sinyallerini ve stop farını ledlerle değiştiriyorum...Stop kendinden dirençli ancak sinyaller için ya taş direnç bağlamam gerekiyor ya da led flaşör devresi...Taş direncin aşırı ısındığı yazılıp çizilmiş...Ustam sinyaller devamlı açık olmayacağı için devamlı akım olmayacağı için sadece sinyal verdiğimde akım geleceğini ve bu kadar ısınmanın sorun yaratmayacağını söyledi..Ancak taş direncin aküden çok çektiğine dair internet geyikleride yok değil...Şimdi kafam karıştı...En temizi alayım bir led flaşör rölesi diyorum ama şimdi yurtdışı ebay filan minimum 15 gün...Arkadaşlar bu mereti nerede bulabiliriz...Karaköy'de filan var mıdır?Ya da aha işte tam şurada var diyecek olan var mı?

Karaköyde led satan eletkrikçilerin orda bulabilirsin. Pasajın içine bir giriyorsun zaten bünyen bi tuhaf oluyor. Hiç olmayan projelerle çıkıyorsun. :)))

Ya birde şu var, şimdi ismini unuttum ama karaköydeki malum pasajı biliyorsundur. Oraya girdiğinde soldaki ilk dükkanda genc bir arkadaş var. Vitrininde sualtında çalışan led butonlar olan yer. Ona ne lazımsa söylüyorsun, 10 dakka sonra elinde malzemelerle geliyor. Çocuk ezberlemiş kimde ne var. Tek tek dolaşmak istemezsen böyle yapabilirsin.

Son düzenleme:
Dörtlü flaşör eklerken taş direnç kullanmıştık, ne aküde ne de dirençlerde hiçbir sorun yok halen.
Taş direnç kullanan birisi olarak bilgi vereyim dedim :)

Arkadaşlar cevaplarınız için ikinizede teşekkür ederim...Şimdilik taş direnç olsun bir ara Selanik Pasajıydı galiba oradan bakayım röle için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar