LCR Honda Playboy Padok Kızını Seçiyor

Super Moderator
Randy De Puniet ve LCR Honda Yarış Takımı İtalya Alice Grand Prix'si öncesinde hazırlık için cumayı beklemek zorunda, fakat perşembe gecesi griddeki hazırlık için önemli bir adım atılacak.

Fransız Takım Müdürü Lucio Cecchinello'nun da jüri arasında yer alacağı LCR Honda ve ana sponsor Playboy tarafından düzenlenen akşamda Mugello'da De Puniet'nin şemsiye kızı seçilecek.

Cascine Florensa'daki 4000 kişi kapasiteli Central Park Club'ta düzenlenecek yarışma, spor adamları, modeller ve Playboy Playmate'lerini bir araya getirecek. Gecenin sonunda seçilecek padok kızı bir taçla ödüllendirilecek.

Kaynak:

Ekli dosyalar

• punietlcrplayboy.jpg
    punietlcrplayboy.jpg
    88.3 KB · Görüntüleme: 3,180
bizim için hangisiniin olduğu önemli değil hacı olsunda .kaçtane olursa olsun:mrgreen:

Super Moderator
Alper abi kulakla, ponpon kuyrukla elimden geldiğince şansını yükseltmeye çalıştım ama, bundan sonrası da şans.:p

tunay.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alper abi kulakla, ponpon kuyrukla elimden geldiğince şansını yükseltmeye çalıştım ama, bundan sonrası da şans.:p

tunay.jpg

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Lem bizi yarışmaya bile almazlar.... :queen::queen: Değil ponpon tampon bile yapsan nafile... :queen::queen:

Super Moderator
Gerçi motosiklet kültürü için soyunurum diyorsan ayarlarız bir şeyler:p:mrgreen:

Son düzenleme:
Çok güzel fotograflar yakalamışsın olcan... :p
Benim işim çıktı gelemedim :pr:
:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar