Sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun

yalniz gulme organini bir ogretmen olarak ogrenememen kotu olmus, sabit logo 20dk falan bunlar gecmiste kaldi, zaten bizim hocalarin sorun da gecmiste kalmak, kitaplardan kurtulamamak, plazmada olu piksel

valla benim tv plazma, bazen 24 saat acik, kanal logosu mu haha full hd film ne ki

ilk senden duydum ( tek sen izlemisin cunku ) tv almadan onceki elektrik faturam ve tv alip gece gunduz acik durunca ki faturam 20tl fark etti etmedi, kullanici mi bilir google da senin baktigin sitede mi? bilgiler guncellenir ama google da 3-5 sene oncesini de gorursun, sen hic sikma kendini

olur boyle vakalar, muhendis bilir demedim sadece sen uzman oldugunu ortmen oldunu dedin, bende gulerken kullandigin seyin kenari ortmen dedim o kadar, kizma yani, arastir ama guncel, saygilar ogretmenim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Tesekkurler, bilen nasil da belli oluyor, sen ben bu isi okudum ogretmenim de, ben de muhendislik okudum deyince muhendislik okumakla bilinmez de, benim orda ki amacim, biz ne okursak okuyalim arastiran bilir,kullanan bilir, google bilmez, google senin benim yazdigim, sen google sitene ekle, de en iyisi led, google arayana onu gosterir

plazma gibi henuz yok, panasonic arkadasin dedigi gibi duydugum ve almayi dusundugum ama fiyatinin ucuzlugu,3d ve DTS destegi samsungu almamda etken oldu, 800TLye 43ekran, 2adet 3d gozluk ve 4adet 3d bluray aldim, normalde 1300TL idi, festivalde denk geldi, yoksa seklen falan secip almadim, tek arastirdigim plazma daha iyi, kardesim de dunya para verip led plus aldi, son teknoloji imis, cizgi film animasyonlarda gercekten zevkli