Lastik aldım ama ... acil yardım lütfen !

sayın ahali yeni takım lastik aldım ybr için michelin sporty modelini aldım.

ancak ön lastik adamın dediğine göre üst üste istiflendiği için şekli bayağı yamuktu , yanağın bir yanı jantın bayağı içerisinde kaldı , misal michelin yazısına kadar içeride neredeyse ...

zamanla düzelir mi ?

ne yapmak lazım lütfen yardım !

uretim tarihine bak sonrada direkt iade et ve git pirelli mt 65 al kuçuk motor için bence en iyi lastik o lastik deforme olmuş ve sertleşmiştir

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Lastik sisirildigi halde mi içeride kaliyor?

ben de cbf250de kullanıyorum michelin sporty çok memnunum,sen de güzel seçim yapmışsın ama değiştirmelisin bence o lastiği.

lastiği tamamen indir. jant kenarlarına köpük ve deterjan sür tekrar şişir yine aynı şekilse lastikte sorun vardır..

Hocam lastiğe normal parasını verdiysen hizmeti de tam almak senin hakkın. Dolayısıyla istiflendiğinden yamulmuş şu olmuş bu olmuş hikayeleri seni ilgilendirmez. Hemen aldığınız yere götürüp ürünün ayıplı olduğunu söyleyerek iade edin. Ancak riski kabul edip, sorununu bilerek daha ucuza aldıysanız bir şey diyemiyeceğim.

Hem aklıma geldi yakında 2011 model lastikler gelir taze taze onlardan almak daha mantıklı değil mi?

abi ben bunu michelin bayiisinden aldım oda uzak bi yerden getirmişti sipariş üzerine , motor lastiği takmayı bilmediği için başkasına yönlendirdi , yarın büyük ihtimalle gidicem ilk başta düzeltebilirler mi ona bakıcam , düzelmezse dediğiniz gibi gidip iade edicem ..

çok sağolun yardımlarınız için

motosikletinin üzerinden çıkan lastikle takılan lastik farklı ebatlarda olabilir. ne demek lastik yanaga tam oturmadı. bu şekilde motor kullanmamalısın.

takan adamdada isş yok yokmuş. bu şekilde takılıp ta müşteri gönderilirmi. resmini çek bakalım resimden daha iyi anlaşılır.

abi bu gün gittim 5 dkkada halletti ölür müsün öldürür müsün :D gözümden kaçmış dedi lastikte hata yok dedi . hemen sindirdi , şişirdi oturdu yerine .

tabi 180 tl takım lastiğe verince insan takıntı yapıyor , sorun çözüldü lastikler on numara orijinal lastiklerine göre almak isteyenlerin aklında bulunsun michelin pilot sporty takım alın kafanız rahat olsun ..aşırı çabuk ısınıyor , frenleme değişti kayma yok ayrıca hızdada fark etti spor tarzda bi lastik olduğu için izlenimlerim bunlar 2 günde :)

herkese kazasız sürüşler :)

bence çok para pirelli mt 65 in performansını gorunce ne michein ne metzelere bakarı ha buyuk motorda pirelliye ellemem bile :):):)

pirelli mt 65 daha ekonomik bende bi ara lastik aldım dediğin gibi yamuktu tam şişirmeme rağmen bi türlü düzelmedi yamuktu lastik taki aldığım yere geri iade ettirene kadar çünkü geri almamak için çok direttiler yani yeni lastik alırken hemen takmalarına izin vermeyin sizde iyice lastiği bi gözden geçirin arkadaşlar..hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

bence çok para pirelli mt 65 in performansını gorunce ne michein ne metzelere bakarı ha buyuk motorda pirelliye ellemem bile :):):)

dostum sen pirelli bayisi falanmisin..bibaşka yerdede pirelliyi övmüşsün..lastikler 2 ye ayrilir unutma michelin ve diğerleri:wiinkk:

dostum sen pirelli bayisi falanmisin..bibaşka yerdede pirelliyi övmüşsün..lastikler 2 ye ayrilir unutma michelin ve diğerleri:wiinkk:

degilim birader başkası yanlış yapmasın diye dogru bildigimi söylüyorum bende kle500 vardı onda dunlop vardı pirelli aklıma bile gelmemişti metzeller enduro 3 daha iyi olurdu o motora

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar