Lastiğim hava kacırıyor yardımm!

arkasım belkı cant yanaklarında yamukluk olabılır ıyıce bı bak san ıyı olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acaba aralardan mı kaçırıyo?Yoksa Lastik patlak mı?.Lastiği köpükleyip bi baksaydın nerden hava kaçırdığına.Eğer aralardan kaçırıyosa yüksek basınçla hava gönderirsen boşluklar kapanır.Lastik tam yerine oturur.Bir keresinde benimde lastik komple havasını boşaltmıştı.Hava basarken yanlardan kaçırdığı için şişirememiştim.Sonra havanın basıncını artırarak verdim havayı.Pat diye yerine oturmuştu lastik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok gibi geldi bende az once farkettim oradan kacırdıgını yagmur yagmıs hava kabarcıkları cıkıyordu we iyice artmısdı hawa kacırma olayı

Acaba aralardan mı kaçırıyo?Yoksa Lastik patlak mı?.Lastiği köpükleyip bi baksaydın nerden hava kaçırdığına.Eğer aralardan kaçırıyosa yüksek basınçla hava gönderirsen boşluklar kapanır.Lastik tam yerine oturur.Bir keresinde benimde lastik komple havasını boşaltmıştı.Hava basarken yanlardan kaçırdığı için şişirememiştim.Sonra havanın basıncını artırarak verdim havayı.Pat diye yerine oturmuştu lastik.

aralardan kacırıyorr ilk once sısırıoduk 2 gunde geri inıyordu simdi hic şişiremedim bile

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yok gibi geldi bende az once farkettim oradan kacırdıgını yagmur yagmıs hava kabarcıkları cıkıyordu we iyice artmısdı hawa kacırma olayı

aralardan kacırıyorr ilk once sısırıoduk 2 gunde geri inıyordu simdi hic şişiremedim bile

Arkadaşım aynen benimde başıma geldi bu olay.Lastik patlak ve sürekli hava kaçırıyo.Ben de 2 günde bir hava basıyordum.Sonra birgün lastik iyice boşaltmış havayı.Basıyorum basıyorum sürekli kenarlardan kaçırıyo şişmiyo bir türlü lastik.Eyvah yolda kaldık diye benzincide kara kara düşünürken aklıma geldi.Verdim yüksek basıncı.Havayı verir vermez lastik aniden yanlardaki boşluğu doldurdu.Zınk diye lastik yerine oturdu.Sen dediğimi yap.Yüksek basıncı ver.Sonra da lastikçiye gidip patlağını tamir ettir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım aynen benimde başıma geldi bu olay.Lastik patlak ve sürekli hava kaçırıyo.Ben de 2 günde bir hava basıyordum.Sonra birgün lastik iyice boşaltmış havayı.Basıyorum basıyorum sürekli kenarlardan kaçırıyo şişmiyo bir türlü lastik.Eyvah yolda kaldık diye benzincide kara kara düşünürken aklıma geldi.Verdim yüksek basıncı.Havayı verir vermez lastik aniden yanlardaki boşluğu doldurdu.Zınk diye lastik yerine oturdu.Sen dediğimi yap.Yüksek basıncı ver.Sonra da lastikçiye gidip patlağını tamir ettir.

hmm denemkte fayda saol arkadasım peki patlaksa onu ne yapcz:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hmm denemkte fayda saol arkadasım peki patlaksa onu ne yapcz:)

Zaten yüksek ihtimal patlak.Lastik tamircisine gidip içten yama yaptırman lazım.Fitil atmaya kalkarsa sakın izin verme.İçten yama yapılacak de.Baştan savmak için dışarıdan bişey sokup patlağı geçici olarak tıkayabilirler.Buna fitil atmak deniyo.Ancak hava kaçırmaya devam eder.En sağlamı içten yama.

Benim Honda da da oluyordu ; 3 günde bir gidip hava basıyodum... Hiç sorun yasamadım :p

Yanaklardan kaçırıyorsa ki öyle gözüküyor, lastikçide ilaç sürüyorlar, hem bu arada lastikte patlak var mı o da çıkar ortaya. 10 liranı da hazır et bu arada.

Benim Honda da da oluyordu ; 3 günde bir gidip hava basıyodum... Hiç sorun yasamadım :p

İnik lastik biraz süratte sıkıntı olmaz mı?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
10 ytlye olursa daha ne yeni lastik gerekir die felan düşünuodum :)) ama şöle bi sıkıntı war lastikciler motosiklettden anlamıo bıldiğim kadaryla bu motorun lastıgı sokmek ıcın ayrı bı sehba kullanıolar arkayı kaldırmak ıcın lastikciler nasıl yapıor cunku etraftakılerın hepsı otolastik ci

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar