Lamborghini Caramelo Superbike V4

Laurentiu Trifescu, Romanya ‘lı bir tasarımcı. Yukarıda gördüğünüz araç kendisi tarafından çizilmiş bir konsept araç.

Eğer Lamborghini bir Superbike modeli üretseydi bu iİalyan boğasının görüntüsü nasıl olurdu?

Romanya ‘dab Trifescu ‘nun bu soruya verdiği cevap, V4 1000 Caramelo tasarımı olmuş.

Aprilia, KTM ve Ducati çizgilerinin başarılı bir karışımı olan araç dijital bir tasarım olarak oldukça başarılı duruyor.

Trifescu web sitesine gitmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• kapak.jpg
    kapak.jpg
    11.7 KB · Görüntüleme: 16,029
Çok güzel bir tasarım. Keşke üretilse.

Not: Lamborghini 80'lerde motosiklet üretmiş. 750, 900 ve 1000cc'lik Kawasaki motoru kullanmışlar. 90 ila 120 beygir arasında değişiyormuş modeller.

Güzel fantazi!:cat:
V makinalar Amerikan icadı olmasına karşın,Avrupa'nın engebeli ve inişli-çıkışlı yollarındaki,düşük devirde yüksek ve geniş bir tork bandı sunduğu için Benim kanaatimce daha uygun motorlar.Zaten Endurolarda kendilerini gayet net kanıtladılar.Bakalım SB ve SS'lerdede yaygınlaşacaklarmı?

Lamborghini'ye yakışır bir tasarım olmuş eğer üretime başlanılır ise dahada gelştirirler.

Ducatiye biraz fazla benzemıs sankı ılk bakısta baya andırıyo, rengini bari degistirselerdi :mrgreen:

Kafa arabanın önü. Tampon, far, kaput. Yan havalandırmalarda kopya. Tam Lamborghini tasarımı olmuş. Yakışmış.

COQ

Motosiklet Eğitmeni

Gorsel olarak basarili bir çalisma ama Lamborghini'nin bundan haberi varmi acaba?:)

Daha çok ingiliz motosikleti gibi duruyor bu motor.
Lamborghini ruhu yok motosiklette.

Emrah'in koydugu resimdeki su model,

aaambq.jpg

firmanin 25. yili için uretilmis bir model.
Bu motosikletten 25. yil anisina 25 adet uretmeyi hedeflemisler.
Akibetinin ne oldugunu tam olarak bilemiyorum ama ancak 5 ya da 6 tanesini basarabildikleri soyleniyor.
Yani 25 hedefine ulasilamamis ve su an muhtemelen kolleksiyoncularin elinde olan 5-6 ornek var.

Bir daha motosiklet yapmaya ve onceki gibi ellerine yuzlerine bulastirmaya kalkarlarsa, muhtemelen 50. yili hedeflemis olabilirler.:)
Yani firmanin 50. yilinda 50 ornek olarak uretilmis ve muhtemelen spor bir motosiklet meydana çikarsa sasirmayiz.

Lamborghini, Ferrari, Masserati gibi firmalar otomobil uretmeye devam etsin bence.
Kafamizi karistirmasinlar.
Zaten ne alacaz diye saskin ordek gibi dolaniyoruz.
Bi de bunlarla ugrasmayalim.:)

Bu arada ben de bir suredir, kendi Lamborghini'ni kendin yap kampanyasi duzenledim.
Yakinda biter.:p

dsc02600jpg.jpg

dsc02601jpg.jpg

dsc02605jpg.jpg

Ha bu arada...

50. yili bekleyecek arkadaslar uzulmesinler.
Hesaplarima gore 2011 yili bu firmanin 50. yili.
Yani 50 ornek motosiklet bir yil sonra emirlerine amade.
Artik, 200bin euro mu olur?
300bin euromu olur, orasina ben karismam.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar