cezerye Katılım 30 Mar 2006 Mesajlar 933 5 Nis 2006 Konu Yazar #21 iki pantolon bi gomlek almassin, ehliyet alirsin. canim, herkesin de motora gucu yetio, ehliyete yetmio
iki pantolon bi gomlek almassin, ehliyet alirsin. canim, herkesin de motora gucu yetio, ehliyete yetmio
muritu Katılım 18 Ara 2004 Mesajlar 566 4 May 2006 #22 kaça geldi marafların cezerye sorabilirmiyim.. (yemin ediyorum cezerye diye diyede canımı çektirttin şurda biyerlede ,dolapta tatlı olacaktı yaa nerdeydi,tel kadayıf şamfıstıklı dürümü.. )
kaça geldi marafların cezerye sorabilirmiyim.. (yemin ediyorum cezerye diye diyede canımı çektirttin şurda biyerlede ,dolapta tatlı olacaktı yaa nerdeydi,tel kadayıf şamfıstıklı dürümü.. )
ylmzzz Katılım 30 Ara 2005 Mesajlar 4,358 4 May 2006 #23 cezerye' Alıntı: iki pantolon bi gomlek almassin, ehliyet alirsin. canim, herkesin de motora gucu yetio, ehliyete yetmio Genişletmek için tıkla ... istedikten sonra para bulunur. birkaç ay biriktirirsin yine alırsın. konyada ehliyet hiç sormamalarına rağmen ben almıştım
cezerye' Alıntı: iki pantolon bi gomlek almassin, ehliyet alirsin. canim, herkesin de motora gucu yetio, ehliyete yetmio Genişletmek için tıkla ... istedikten sonra para bulunur. birkaç ay biriktirirsin yine alırsın. konyada ehliyet hiç sormamalarına rağmen ben almıştım