KYMCO Downtown 300 Test Sürüşü Etkinliğine Davetlisiniz

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
kymcotestsurucu.jpg

İstanbul Karaburun da 8 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan buluşmada, özel test sürüşü pistinde Kymco’nun yeni modellerini deneyip, Kymco yetkili servis ve ustalarının da katılacağı organizasyonda merak ettiği tüm teknik sorularını yetkililere yöneltebileceksiniz.

Etkinilik Tayvanlı motosiklet üreticisi KYMCO yu 1996 yılı itibariyle Türkiye yollarına çıkaran SILKAR sponsorluğunda İstanbul Karaburunda gerçekleşecek.

ETKİNLİK GÜN BOYU SÜRECEK

Etkinlik boyunca motosiklet tutkunları hem, teknik konularda yetkililerden bilgi alabilecek, hem test sürüşlerinde Kymco nun Downtown 300 modelini deneyebilecek hem de gün boyu sürecek ikramlarla keyifli bir pazar günü geçirecek.

HERŞEY DAHA BİLİNÇLİ MOTOSİKLETÇİLER İÇİN

Türkiye de gün geçtikçe daha da artan motosiklet kullanımının bilinçli bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler, yüksek katılım sayısı, pekişen ve yeni başlayan dostluklarla süsleniyor.

MOTOSİKLETİ OLMAYANLAR DA GELEBİLİR

Etkinlik için motosikleti olmayanlar da unutulmadı. Herhangi bir CC sınırlaması olmayan etkinliğe aracıyla katılmak isteyenler de davet ediliyor.

Tarih: 8 NİSAN 2012
Yer: İstanbul Karaburun Aile Çay Bahçesi
Buluşma Yeri: Maslak Opet Benzin Istasyonu
Hareket Saati: 10:00

Tüm motosiklet.net üyeleri etkinliğe davetlidir.
Lütfen katılım için Kymco web sitemizdeki katılım formunu doldurunuz.
www.kymco.com.tr

KARABURUN.jpg

evet bunu duymuştum

Keşke izmirde de eş zamanlı yapsalardı. Sordum izmirde de olacak mı diye yakın zamanda izmirde de yapacağız dediler ama ortada tarih falan yok...

aöf sınavlarına denk gelmesi kötü olmuş, sanırım bir çok hevesli bu başlığı çok geç görecek

aöf sınavından sonra saat 11:30-12:00 gibi hareket edecek birileri olursa ben varım gitmeye.......

yarın karaburuna doğru yol alıcaz uykuda kalmaz isem belki organizasyon alanını ziayret edebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar