Kymco downtown 300 i

Selamlar...Downtown 300i aldım...Görüş ve önerilierinizi bekliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Ben 1 yıldır xciting250i kullanıyorum.Çok memnunum.Tek yaşadığım sıkıntı eksoz borusunun çatlaması oldu.Galiba kymcolarda kronik bir sorun bu.Şimdi garantiden yenisi geliyo.Gelince hemen eksoz boyası attırıp o şekilde kullanıcam.Siz de eğer paslanma görürseniz önemsememezlik yapmayın.Eksoz borusuna mutlaka boya attırırın.Bir de bu maxiscooterlarda varyatöre toz kaçınca belli bir süre sonra titreşim yapmaya başlıyo.Belli periyotlarda debriyajı açtırıp temizletmenizi tavsiye ederim.Benim usta 50 TL karşılığında 4 bin km'de bir yapıyo bu temizliği.Şu an sıfır titreşimli motorum.Bunun dışında hiçbir problem çıkarmaz kymcolar.Günde 7-8 saat gezdiğim oldu.Asla yolda bırakmadı.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güzel motor...Sanırım sınıfının en güçlüsü o... Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle...

her kese teşekkürler..bu motorumdan önce Kawasaki KLE 500 kullanıyordum..ama buda hız konusunda aratmıyor. rahatlık açısından ise 5 gömlek üstte.bakımlar hakkındaki önerilerinize de teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar