[Kütahya - MT]

arkadaşlar pazar günü çalışmam nedeni ile katılamadım ama inanın çok özledim yauv hem sizleri hem şöyle ekipcek gezmeyi inşallah daha çok geziler olicek hep beraber herkese saygılar.

metin abim yeni oyuncağın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin gerçekten çok keyifli bi makina :cat: boşver 1000 rr ı falan choper gerçek olan gerisi yalan. hem çok yakıştı sana shadow :cat:

metin abi hayırlı olsun dün duydum emreden ALLAH kazasız belasız bindirsin abi kendim almış kadar sevindim......,,,

bizden kimse gitmedimi motoshow'a yada herkes gittide istanbulda internete mi giremiolarda kimse bişiiy yazmıo foruma?

eee giden var mı?

Öncelikle herkese günaydın ve iyi haftalar.:rendeer:
Tüm herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Alah herkesin gönlüne göre versin. :cat::bounce:
Fuar güzeldi ama çok yorucuydu. :cherry: Ayaklarım davul
gibi şişti.:cyclopsan Resimleri vaktim olunca koyacağım.
Esas resimler İsmail ve Alpaslan'da onlardan da bekliyorum.
Hadi bakalım iyi haftalar.:bounce:

evet moto show 2008 güzeldi.çin malları çok azdı gözle görülen mondial ve salcono vardı.4 büyük yine fuarda göz doldurdu.resimler teknik bi hatadan dolayı biraz geçikecek.

mtk

motoshow fuarı çok güzeldi evet.. kanuni'nin yeni ortaklık motorları vardır (S&Tkanuni + hyosrfrykanuniydi galiba..) benim motorumu literatürden kaldırmışlar artık :) fuar olmasına karşın çok da ucuz değildi fiyatlar diye düşünüyorum..

evet arkadaşlar fuar göz zevki için iyi idi ama hiçbi kampanyanın tadı yoktu olması gereken kadar ucuz degildi ama benim için gerçegini göremeyecegimi düşündügüm bi makinayı gördüm benim için en güzeli o idi big boos v 12 motorosahip bi makina neyse resimler alpin söyledigi gibi teknik bi arıza nedeni ile yakında bu sayfada olacak bu hafta balık yemeye gidecekmiyiz su çıktı alabalık restorana hadi beyler kısa yollar kesmiyo

evet evet gidelim kanım kaynıyo,h.sonu alabalık mı ton balık mı ne yiyeceksek yiyelim de..... ben yol istiyorum yooooooollll. o restoran balıkkesirde demi hemen listeye ekleyin beni +1:cat:

hacım v motorun tadını çıkartıyosun.kısa yol kesmez tabi.evvet balık yemeye gidiyor muyuz?

bu V harfine bi sempatim arttı zaten motordan sonra :D:mrgreen:

bu arada kahvede ve emniyette çay içtiğimiz o akşam benim artçım olan volkan arkdaşımız mustafa abiyle prensipte anlaşıp motoru almış bulunmakta. gruba çaylak bi regalci katılmak üzere tabi A-2 si eline geçmeden kimse yüz vermesin volkana :D

ufuk-barış ikilisi de bi bomba patlatmak üzere v-chopper motora geçecek gibiler.(olumm ufuk forma üye olmadan yazıları takip etmeyi bırak.sen de yaz şu forma bişyler ... ne yoksa shadowdan sonra mı yazmaya başlayacan?.tüh ağzımdan shadow kaçırdım bak).

fuar icin söylenecek tek şey o kadar makinayı bir arada görmenin heyecanı oldu gecen sene bana daha cok hareketli gelmişti neyse bakalım pazara plan var demek ::plus1::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamunaleyküm...:wiinkk:

aleküm selaaaam.
saat 10.oo bana uyar:)

benim motor şimdi emrelerde aksam alacam hafta içide aksamları şöyle caybahcesi falan mı yapsak acep:silent:

Son düzenleme:
eevt benim scooteride yaptırdım emreye motor artık canavar nereye g,idiyoruz ne zaman nerde buluşuyoruz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LAZER LS2 GDR ARMODE ZANDONA ürünleri firmamızda satılmaktadır... arkadaslarımızın bılgısıne.... _arzum motosiklet_ :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar