[Kütahya - MT]

Usta bende dpu ye baslicam bu sene. Ben getirdim motoru valla.

Öncelikle hayırlı olsun :) senin memleket profilde yazdığına göre Bursa. Çok uzak değil. Ben Denizli'den geldim,hiç yer bilmiyordum o yüzden getiremedim. Mart gibi getirmeyi düşünüyorum. Bir de iklimi çok garip. Güneş varken 10dk sonra yağmur yağıyor. Uygun ekipmanım yoktu biraz çekindim o yüzden.

Ben kampüste hiç yzf görmedim. Özelden hangi fakültede olduğunu, kaçıncı öğretim olduğunu felan yazabilir misin ? Saatlerimiz aynıysa buluşabiliriz.

Öncelikle hayırlı olsun :) senin memleket profilde yazdığına göre Bursa. Çok uzak değil. Ben Denizli'den geldim,hiç yer bilmiyordum o yüzden getiremedim. Mart gibi getirmeyi düşünüyorum. Bir de iklimi çok garip. Güneş varken 10dk sonra yağmur yağıyor. Uygun ekipmanım yoktu biraz çekindim o yüzden.

Ben kampüste hiç yzf görmedim. Özelden hangi fakültede olduğunu, kaçıncı öğretim olduğunu felan yazabilir misin ? Saatlerimiz aynıysa buluşabiliriz.

Noldu getirdinizmi motoru :D ben önceki kış full kullandım ama okadar soğuk geçmemişti bu sene baya karlıymış. Havası çok garip dediğiniz gibi yazın bile akşamları soğuk olabiliyor. Yaz kış deri montla kullandım motoru yazın bile sıkmadı okadar :)

Benim nostalji yi kütahyada bıraktım şuan ankaradayım iş yüzünden. burda tekrar motor bakıyorum gv 250 veya regal raptor daytona olacak. Alırsam bi Ankara- Kütahya yapıcam bir aksilik olmazsa

Evet var ben Kütahya Gediz'deyim. Gelmeniz durumunda misafirim olun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Kütahya Gediz'den olan yokmu şş :)

Ben Gediz'deyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

arkadaşlar merhaba. ben kütahya dpu kazandım. var mıdır oralarda bizden? :)

Gediz'deyim. Hayırlı uğurlu olsun kazandığınız üniversite.

Evet var ben Kütahya Gediz'deyim. Gelmeniz durumunda misafirim olun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Ben Gediz'deyim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Gediz'deyim. Hayırlı uğurlu olsun kazandığınız üniversite.

bende Gediz'deyim abi hep :)

çok sağolun :) şubatta başlayacağım okula. ev arama kısmında yardımcı olursanız valla sevinirim :)

Selam,
İki yıl olacak neredeyse konuya yazılmayalı.
Merkez, Tavşanlı ve Yoncalı civarında oluyorum.
Var mıdır halen takılan buralara?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar