Kurtlar Vadisi (final)

Arkadaşlar,mahkeme bölümünde ağlamamak için kendimi zor tuttum.F:cat: ilmin yapısı veya karakterlerin durumu beni ilgilendirmiyor ama vatan millet sevgisi herseyin üstünde buna vurgu cok güzel değilmi ne dersiniz.?

Siz vatanı için,milleti için,namusu için canını ortaya koyan bu insanları bu kadarmı tanıyorsunuz?
Eğer siz onları tanımazsanız;geleceğinizi göremezsiniz, hedeflerinizi bilemezsiniz.

kemal ATATÜRK

Son sözünüz ne diye sorduklarında, ben olsam,

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Kİm Bu Cennet Vatan UĞruna Olmaz Kİ Feda,ŞÜheda FiŞkiracak TopraĞi Siksan ŞÜheda...
Bu Vatan İÇİn Ölen YÜzbİnlerce Şehİt Varken Benİm Canimida Alsalar Ne Kaybederİmkİ
Ben Bu Ülke İÇİn ÖlÜrÜm Bu Ülkenİn Kahramanlari Ölsede Bİtmez Kalbİmİzdekİ YİĞİtlerİn Sevgİsİ Asla SÖnmez

Keşke bitmeseydi, bir şekilde devam etseydi...

Sineması, baya güzel olmuşa benziyor...

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır!

alla allaa, enteresan. ödevim vardı, sonuna bakamadım.
neyse tekrarı olur heralde zaten...

Bence sonu çok saçmaydı. Birilerine veya bir yerlere yaranmak için vatan millet sakarya edebiyatı yaptılar. 100 bölüm boyunca kiçbir kuralı tanımayan adamlar son bölümde hepsinin üstünü örtmek için vatan edebiyatı yaptılar. Asıl olan hukuk ve hukuğun üstünlüğüdür. Kendini bu vatanın sahipleri sananlar vatanı kurtarıyoruz kisvesi altında her türlü haltı yiyorlar. Bu bence bu vatana yapılacak en büyük kötülüktür. Bu vatana yapılacak en büyük iyilik ise hukuk ve adaletin herkes için eşit şekilde sağlanması ve bunun üstünde hiçbir kişi ve kurumun olmamasını sağlamaktır.

Sonu çok saçma bitti.
Tilki Andre ne oldu.?

Süper Moderatör (BBRR)
yusufhalfeti
düşüncelerine aynen katılıyorum ama adalet adalet gibi olacak ....
Eğer adalet sisteminde açıklar olursa bazıları çıkar bu açığı doldurur......
soygunculuğun yan kesiciliğin kapkaçın cezası olmadığı olsa bile çok komik cezalar olduğu bir ülkede senin alın terinle kazandığın parayı gece yarısı evine girip alan şerefsizin 2 gün sora elini kolunu sallaya sallaya gezmesi bu ve bunun gibi tiplerin türemesine neden olacaktır....
Bu tip olaylardan canı yanan insanların gözünde bu insanlarda kahraman olacaktır.......
kurdukları bankanın içinde ki paraları kendi paravan şirketlerine akıtıp battık diyen insanlar daha 2 yıl önceye kadar ceza bile almıyordu......(yasal soygun)
şimdi bunlara ait tablolar eşyalar yatlar arabalar haraç mezat satılırken içime su serpiliyo biliyorum ki çok canları yanıyo......
Bence üzülmesinler kendilerine hiç bir zaman ait olmayan şeylerdi onlar çocuğunun eğitim parası yılların birikimi tek güvence emekli ikramiyeleriydi asıl hesap öbür tarafta ve mahkeme asla torpil geçmiyo.... Cezalar dehşet

onlar türkiye için uğraştılar ölümü göze aldılar ve herzamanda adaletin ve devletin arkasında oldular hiçbir zaman satmaya kalkmadılar onları kutlamaları lazımdı yinede VATAN SAĞOLSUN

Bende elbette adaletten yanayım.Bu yönetim sistemimizin bozukluğundan kaynaklanıyor.Yönetimde kim olursa olsun ana yasanın anasını bellemiş.Her durum ve pozisyonda kendilerini ve menfaatlerini kollayacak kararları eklemiş veya cıkarmışlar.Bizlerde işimize gelince bunları kullanıyor gelmeyince bas bas bağırıyoruz.Peki birkac basit örnek verelim aramızda mekan sahibi olupta kim kazancını tam gösterip vergisini veriyor?kimse.Kimler cocuklarını askere göndermemek için binlerce doları gözden cıkarıyor?Peki kimler bir işçi maaşından kesilen vergiden daha az vergi ödüyor?Kimler cinayet ve tecavüzden giripte idam veya ömür boyu beklerken 5-6 senede serbest kalıyor kimler karakol basıp adam kacırırıyor kimler vali belediye başkanı kaymakam olupta istiklal marşını okumaktan aciz olabiliyor vs gibi daha bircok konuda örnekler verilebilir.Her sepette zaman içinde çürüyen elmalar olabilir önemli olan o elmaları aramızdan zamanında temizlemek.Devletinde benim kanımca bu tip pis işlerini halleden kimseler elinin altında herzaman bulunmalıdır. Aynı dizideki gibi. Ben dizide pisliğe bulaşmayanlara bir zarar geldiğini hiç bir bölümde görmedim.ayrıca ben televizyondaki bazı haberleri izlediğimde iğreniyorum tiksiniyorum acıyorum öfkeleniyorum ülkemde olan olaylardan peki ne yapıyorum kanal değiştiriyorum.başka birşey yapmıyorum ama ülkenin varlığını birliğini düzenini korumak gözetmek için var olan birimler calışıyor bunlar en basiti ile asker polis ve bazı sivil toplum kuruluşları Bu yüzdendir ki kendini vatanı için gözünü kırpmadan ölüme atabilecek insanların olması ne kadar güzel birşeydir.
"Siz vatanı için, milleti için,
namusu için canını ortaya koyan
böyle insanları bu kadar mı tanıyorsunuz?
Eğer siz onları tanımazsanız;
geleceğinizi göremezsiniz, hedeflerinizi
bilemezsiniz " KEMAL ATATÜRK.

yusufhalfeti' Alıntı:
Bence sonu çok saçmaydı. Birilerine veya bir yerlere yaranmak için vatan millet sakarya edebiyatı yaptılar. 100 bölüm boyunca kiçbir kuralı tanımayan adamlar son bölümde hepsinin üstünü örtmek için vatan edebiyatı yaptılar. Asıl olan hukuk ve hukuğun üstünlüğüdür. Kendini bu vatanın sahipleri sananlar vatanı kurtarıyoruz kisvesi altında her türlü haltı yiyorlar. Bu bence bu vatana yapılacak en büyük kötülüktür. Bu vatana yapılacak en büyük iyilik ise hukuk ve adaletin herkes için eşit şekilde sağlanması ve bunun üstünde hiçbir kişi ve kurumun olmamasını sağlamaktır.

demiş arkadaşlar filmin konusu zaten türkiyenin içinde bulunduğu örümcek ağından farksız durum
hukukun üstnlüğü kişden kişiye ülkeden ülkeye değişir biribde suç olan şey diğerinde değildir adamlar zaten filmde hukukun istenildiğinde nasıl çıkarlar için kullanılabildiğini gösteriyor istediklerini aklayıp istediklerini idamlık yapabiliyorlar türkiye hukukunda da bu geçerli antepte bir dilim baklava çalan çocuk 27 yıl alırken ümraniyede öğretmeni kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürenler 6,5 yıl yattıktan sonra affa uğrayıp çıkabiliyor gaspçılar yazın dışarda kışın hava soğuk olduğu için içerdeler ama kendi istekleriyle bu nasıl bir hukukun üstünlüğü

diziyi hiç kaçırmadan izledim ve dizi hakkında şunu söyleyebilirim.
bu dizi sanıldığı-görüldüğü gibi vatan ve millet sevgisin arttırma amaçlı değil aksine adalete,kanunlara olan güveni azaltma vederin devlet denen olgunun yaptığı gayri meşru işleri vatandaşın gözünde meşrulaştırma çabasıdır.diye düşünüyorum.yani bence bu bir çeşit psikolojik harp tekniği.
bence dizinin toplumun bilinçaltına yerleştirmeye çalıştığı bir mesaj var.
dünyayı çot güçlü bir örgüt yönetiyor ve kimse buna karşı koyamaz(polatta koyamadı ancak uzlaşabildi)
vatan millet adına yapılan hertürlü yasadışılık mubahtır.
mafya her şekilde var olacaktır önemli olan kontrol edebilmektir
gibi birçok mesaj vermekte ve polat ve ekibini mahkemede beraat ettirerek aslında devlet adına yapıldığı iddia edilen birçok yasadışılığı kamu vicdanında aklamaya çalışan birdizi olduğunu düşünüyorum.bence bu gerçektende BİR MAFYA VE DERİN DEVLET DİZİSİDİR.
öte yandan bu millet bugün hala vatan için ülkemizin ve dünyanın dörtbir yanında yarinden ailesinden kendinden vazgeçmiş nice isimsiz sıfatsız kahramanlar olmuştur olmayada devam edecektir

ben en cok "bu dizideki kurum,kuruluş e kahramanlar tamamen hayal ürünüdür" kısmına gülüyorum :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar