kumda tepinişler

dün kanuni atv lerin de hazırlığı tamamlanıp İlhan dan teslim alınca hadi şimdi bunları dalyana götürelim dedik ama 1 kişi eksik vardı tamamlayıcı o kişide ahmet oldu,ben de geliyorum dedi.
kanuni atv nin birinide ahmet aldı ve biz 4 atv daş yola koyulduk.
mete motel önüne gelince daldık kuma ve denize ve bu kareler ortaya cıktı amaaaaa coooooooook süper eğlendik tabi arada ufak adrenalinlerde oldu tansu gibi..... ))) hehehehehe
atv014.jpg

kumu bayabi sürdük dağıttık
atv025.jpg

kamera tüm kareleri yakalayamadı hele tansu nun devrilmesini
atv035.jpg

işte ahmet sanırım en cok o tadını cıkardı bi kuma bi toprağa daldı
atv0331.jpg

ozan da gaza geldi ve deniz sezonunu atv ile açtı
atv029.jpg

atv028.jpg

işte tansu kumu kazarken

Güzel bi aktivite olmuş tekrarı da nasip olur umarım :rendeer:
Kanuni atv'leri için titreşimi çok fazla,asfaltta çok kötü gibi yazılar okudum;siz bindiğinizde neler gözlemlediniz? Tamam esas amaç kum,toprak gibi zeminlerde de ilerleyebilmek ama durum gerçekten kötü mü?

kazasız belasız arkadaşlar...güzel yapmışsınız...biz motorlarla siz atvlerle :) daha çok foto bekliyoruz haberiniz olsun...

evet kanuniler asfaltta titretiyor ama bunlar hemen belirteyim ofroad modeli diğer masai marka olanlar titreşim yok ve daha seri ve yakıt cimrisi nede olsa masai kanuniye göre kaliteli marka ve bariz malzeme kendini belli ediyor ama arazide kanuni cok daha kullanışlı ve adrenalin verici,arazide masai mi kanuni mi derseniz kanuni derim.
makinalr 150 cc zaten daha büyüğü arazide sakatlık cıkarırı bunun için arazide 1500 cc kullanıyoruz,bunlar kapıdağ da atv safari için alındı ve organize edildi büyük makinalara misafirler binerse arazi şartlarında ani hareketler ve güçlerinden dolayı sakatlık cıkabilir ama bu makınalarda arazide harikalar yaratıyor ıslak kuru kum fark etmez batmadan süper ilerliyor ve adrenalin yaratıyor.dağdan ineli 1-2 dakika oldu ve araçları dağda-ormanda dre tepede ağır şartlarda denedik ve kareleri burada olacak.kesinlikle tavsiye ederim motosikletle kıyaslanamayacak kadar farklı ve eğlenceli heyecanlı ve adrenalin dolu,
bu taraflara gelecek olursanızda http://atv.kapidag.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

evet kanuniler asfaltta titretiyor ama bunlar hemen belirteyim ofroad modeli diğer masai marka olanlar titreşim yok ve daha seri ve yakıt cimrisi nede olsa masai kanuniye göre kaliteli marka ve bariz malzeme kendini belli ediyor ama arazide kanuni cok daha kullanışlı ve adrenalin verici,arazide masai mi kanuni mi derseniz kanuni derim.
makinalr 150 cc zaten daha büyüğü arazide sakatlık cıkarırı bunun için arazide 1500 cc kullanıyoruz,bunlar kapıdağ da atv safari için alındı ve organize edildi büyük makinalara misafirler binerse arazi şartlarında ani hareketler ve güçlerinden dolayı sakatlık cıkabilir ama bu makınalarda arazide harikalar yaratıyor ıslak kuru kum fark etmez batmadan süper ilerliyor ve adrenalin yaratıyor.dağdan ineli 1-2 dakika oldu ve araçları dağda-ormanda dre tepede ağır şartlarda denedik ve kareleri burada olacak.kesinlikle tavsiye ederim motosikletle kıyaslanamayacak kadar farklı ve eğlenceli heyecanlı ve adrenalin dolu,
bu taraflara gelecek olursanızda http://atv.kapidag.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkürler,kazasız belasız... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper bir macera,hep imrenirdim filimlerden şimdi her yer ATV dolu bu sefer parasızlık engeline takıldık,teşekkürler resimler için

aslında atv o kadarda para isteyen bişi değil
oldukça ucuz ve süper eğlenceli

ATV Müthiş bir alet ailemizin mutluluk kaynağı ATV Gurubunuz oluşmşuş negüzel toplum ATV ye henüz alışamadı uzaylı aracı gibi bakıyorlar ATV ile dağ taş doğa bizleri bekliyor:cat:

teşekkürler
gercekten atav ne arabaya ne de motosiklete benziyor
tadı cok ayrı hele hele arazide tarif edilemez

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel aletler..Benimde niyetim var almaya.... :cat:

Çok güzel bir etkinlik.Benim bile canım çekti.Hep yapmak istemişimdir.Paylaşım için teşekkürler.Saygılarımla.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar