merhaba arkadaşlar bu razore kullanan arkadaşlar nerede yahu ? Nasıldır nasıl gider ?motora yeni başlayacağım ve ilk deneyim için idealdir diye düşünüyorum ya sizce ?
Bence başka motosiklet almışlardır(başlangıç dediğin için) çünkü zırt pırt isim değiştirme(xcg-razore gibi),çinli sorunları vs. yaşanma ihtimali vardır özellikle bu motor için söylemiyorum..
Belki de başlamış ve siteye yazmıyorlardır..
Normalde başlangıç motoru konularına yazmam fakat bu kez yazayım model başlığına yazdığından..
Nasıl gider demişsin, mümkünse pek gitmesin, ama gidiyor.Motormu alacaksın, motosikletçi mi olacaksın bunlara yoğunlaş..
Ucuz malda olsa, ekipmanı,sigortası vs. bi çok sabit maliyet çıkcak vs, fiyatı buna göre belirle derim..
Muadillerini biliyorsundur bu motosikletin zaten superboy vs gibi araştırırsın..
Alınır mı derken, nerde nasıl kullanacaksın eğitimin nedir, beklentin nedir vs.bunlar önemli..İyi de olabilir kötü de..
Ayrıca aynı distrübütörün rk100-150 serileri(rks) var onlara da bi gözat derim..
Bu motosikletle ilgili özellikle öğrenmek istedğin bişey varsa cevaplamaya çalışırım yeteri kadar kullandım ve başka motorlarla kıyas yapabilirim, iyi bildiğim motosiklettir..