- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım 190 boy 75 kiloyum.küçüklüğümden beri ktm hastalığım var. Çok şık duruyor ve çevremde 1 kişiden görmüştüm harika bir motor. Aslında direk 390 ile başlamak istiyorum ama forumlarda çoğu kişi tabutunu da aldıysan al yazmış. Bende önce 125 ile başlayım diyorum 125 i 2 yıl kullanır sonra 390 a geçerim diye düşünüyorum. Ayrıca şuanda Amerika San francisco da eğitim görüyorum burda trafik türkiyeye göre daha iyi. Ancak direk 390 alırsam maliyet olarak daha uygun olur diyorum ,önce 125 i ikinci elden satmam gerekmez, ama sizinde görüşlerinizi bilmek isterim.
Not: Bazı yerlerde artık bu forumda Ktm hakkında konuşmuyoruz yazmışlar. Barkın abi Ktm yüzünden değil önüne atlayan adam yüzünden vefat etti. Motoru iyi kullanan bir kişi o motorda öldü diye o motor hakkında konuşmamak bence saçmalıktır.
Not: Bazı yerlerde artık bu forumda Ktm hakkında konuşmuyoruz yazmışlar. Barkın abi Ktm yüzünden değil önüne atlayan adam yüzünden vefat etti. Motoru iyi kullanan bir kişi o motorda öldü diye o motor hakkında konuşmamak bence saçmalıktır.
Son düzenleme: