Ktm rc 125 ile başlayıp sonra ktm rc 390?

Katılım
15 Eyl 2018
Mesajlar
2
Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım 190 boy 75 kiloyum.küçüklüğümden beri ktm hastalığım var. Çok şık duruyor ve çevremde 1 kişiden görmüştüm harika bir motor. Aslında direk 390 ile başlamak istiyorum ama forumlarda çoğu kişi tabutunu da aldıysan al yazmış. Bende önce 125 ile başlayım diyorum 125 i 2 yıl kullanır sonra 390 a geçerim diye düşünüyorum. Ayrıca şuanda Amerika San francisco da eğitim görüyorum burda trafik türkiyeye göre daha iyi. Ancak direk 390 alırsam maliyet olarak daha uygun olur diyorum ,önce 125 i ikinci elden satmam gerekmez, ama sizinde görüşlerinizi bilmek isterim.
Not: Bazı yerlerde artık bu forumda Ktm hakkında konuşmuyoruz yazmışlar. Barkın abi Ktm yüzünden değil önüne atlayan adam yüzünden vefat etti. Motoru iyi kullanan bir kişi o motorda öldü diye o motor hakkında konuşmamak bence saçmalıktır.
 
Son düzenleme:
Katılım
13 May 2017
Mesajlar
1,702
Bence alınır.Güzel eğitim alıp masrafını azaltırsın.RC390 çok güçlü bir motor değil.
 
Katılım
15 Eyl 2018
Mesajlar
2
390 alırsam ilerde 600 e yükseltmeyi düşünmüyorum yani sonuna kadar giderim o motorla kurslarına katılacağım ehliyetim var. Ekipmanlarım tam. Sıkıntı çekmem umarım
 
Katılım
13 May 2018
Mesajlar
575
Kendine sahip çıkacaksan, daha motora tamamen hakim olmadan hız yapmaya, kendini ve motoru sınamaya kalkışmayacaksan 390 hata affetmeyecek motor değil, ama dediklerimi yapmayacaksan, yoksa 125 lik bile can alabiyor
 
Katılım
10 Ocak 2017
Mesajlar
3,076
ölecek olsan 50cc ile de ölürsün direk 390 alıp keyfine bak. ileride hiç büyütmeyle satmayla vesayre uğraşmazsın. 125 CC de ki gibi sollamalarda filan kamyonlarin egzoz dumanını solumamis olursun en azından.
 
Katılım
24 Eyl 2018
Mesajlar
6
Alınabilir diye düşünüyorum, eline hakim ve trafiği okuma kabiliyetin ortalama ise çok zorlanmayacağın aletlerden biri diye düşünüyorum. KTM ile ilgili yorum yapmam gerekirse benim görüşüm KTM'nin genelde sele uzunluğu en azından RC serisi için çok kısa duruyor.
 
Katılım
17 Eki 2009
Mesajlar
1,090
Önemli mi bilmiyorum ama hemen hemen aynı boylardayız, ve o motosikletler altımızda görünmüyor bile. Ergonomik değiller, küçük insanlar için yapılmış :/
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst