KTM den "very special, and very limited" edition

KTM çok özel ve çok sınırlı (very special, and very limited edition) bir 450EXC Enduro motosiklet ürtmiş durumda… “Volkswagen Motorsport Organization” için üretilen motosikletin adı "VW Motor Sport edition"…

2005 Dakar yarışından ilham alınarak dızayn edilen motordan sadece 18 adet “Ready to Race”, yani hiçbir modifikasyona gerek olmaksızın yarışa hazır olarak üretilmiş bulunuyor.

Geniş el korumaları, ön aks braketi, karter muhafazası, yakıt-hava karışım mandalı, gidon için özel üçlü braket (triple clamp), alüminyum tank kaplaması, “VW Motorsport Edition” yazısı ile süslenmiş ve VW Motorsport/Red Bull takımınca özel olarak sırf bu motor için geliştirilen sentetik çamurluklar ve gövde panelleri zaten motosikletin oldukça özel olduğunu gösteriyor. Her motosiklet alüminyum tank kaplamasında sahibinin adı işlenmiş olarak üretimden çıkıyor...

VWKTM1.jpg

2005 Dakar yarışını üçüncülükle bitiren yıldızlardan Jutta Kleinschmidt başta olmak üzere VW Touareg yarış takımında yarışanların hemen hepsi bu emsalsiz makineden birer adet ısmarlamış durumdalar...

Biz diğer ölümlü motosiklet meraklılarının bu süper enduroya ne zaman kavuşabileceği halen meçhul maalesef....

Altta ilk parti endurolar sahiplerine teslim edilirken...

VWKTM2.jpg

Bu arada, ünlü Carlos Sainz in VW takımına girdiğini ve bu yıl Dakar 2006 da yarışacağınıda duyurmak istiyorum... Bakalım "çılgın İspanyol" çöllerde ne yapacak...

valla süper ya bilgileri paylaştığın için saolasın, fiyatı ne kadardır merak ettim TR ye getirmezler belki bile bırak almayı :)

bizim hoca bunun su 660 'lik olanindan almis. 181 boyumla parmak uclarim ancak yere degiyor. hoca benden 1 - 2 santim kisa.

65 beygir cok guclu.

gene bi arkadasimda 640 lik olani var.
o da cok yuksek. ama cok hafif ve hayvani guclu.

Doberman dostumun bi sözü var"Sen enduroyu seçemezsin, enduro seni seçer" :cat:

Ktm sınıfında başı çekenlerden bence :bounce:
yeni tasarımıda güzel cros severlere

W'nin mavisini almış iki firma ortaklık yapınca genellikle güzel şeyler ortaya çıkar bu da tadından yenmez artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar