KTM Adv concept

KTM kendini asti gidiyor arkadaslar. Sadece MX yada enduro -enduro turingde degil SS motorlarda da...
Yakinda pistlerde Japonlara ter dokturen turuncu Avusturyalilari gormek mumkun olacak.

Altta KTM in 2000 yili konsept adventure modeli var. Pecesi Munih Intermot fuarida kaldirilmis. Dogru bilgi Sinan Ozgen den geldi sagolsun. Ben bu modeli gormemistim.

Detayli bilgi icin Sinan in sagladigi linke bakabilirsiniz...

http://www.motorcycle.com/mo/mcktm/00lc8.html

Hatlara bakarmisiniz :)

KTMAdventure1.jpg

KTMAdventure2.jpg

KTMAdventure3.jpg

35718

950cc LC8 V-twin motor

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
KTM radikal tasarımlar yapmaya başladı genelde ya ktm cok sevenler var ya da hic sevmeyenler arası yok
Benimde pek hosuma gitmiyor :pr:

KTM nin esas vurucu modelleri SS dalinda olacak. Bu sene ciddi surprizler bekliyorum..

Sunun gibi... :queen:
RC-8, nami diger Duke 990

HBXEAWnaqWf.jpg

rc8-right-rear.jpg

2002 de de KTM motosiklet dizayn odulu almisti, "950 Duke" ile

Image__4b_KTM.jpg

Image__4a_KTM.jpg

Ben 178 cm ile üzerine bindigim zaman ayagim yere degmiyor. Boyu 2 m olanlar icin özel yapilmis :cherry:

ktm ya harika motorlar valla ... ulaşmak cok zor ama ulaştıkdan sonrada ondan vazgecmek cok zor :):)

KTM RC 8 ve RC 8 Venom test sürüşlerine başlamışlar(Alttaki fotoğrafı test sürüşü esnasında çekmişler) sanırım artık Consept olmaktan çıkıyor yollarda görebilme ihtimalimiz yüksek...

Buda Lansmanı yapıldığı esnada çekilmiş bir fotoğraf...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
SS modelde "exhaust" olarak adlandirilan parcayi goremedim, yerini tarif edebilecek kimse var mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar