Kronik subap sesi

Motosikleti
Rks
Herkese merhaba srk125r motorum var subap sesinin kronik olduğu söylendi ve kullanan bi kaç arkadaşıma da bu bilgi söylenmiş kendi ustama göre ise ayar yapılması lazım diye söyledi bu konuda kime güvenmeliyim

motorda yeterince yağ var mı? yağ pompası randımanlı çalışıyor mu?

her motor subap sesi yapar, canlı canlı dinlemeden kim ne desin? yoksa bunlar hep senin kuruntun mu?

Motosikleti
Rks
motorda yeterince yağ var mı? yağ pompası randımanlı çalışıyor mu?

her motor subap sesi yapar, canlı canlı dinlemeden kim ne desin? yoksa bunlar hep senin kuruntun mu?
Kullanıcıların hepsine bu şekilde söyleniyor ustalar farklı söylüyor bunu diyorum kendim niye böyle Bşy hakkında yalan söyliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcıların hepsine bu şekilde söyleniyor ustalar farklı söylüyor bunu diyorum kendim niye böyle Bşy hakkında yalan söyliyim
Yağ bakımı yeni ztn 2000 km’dir subap sesi var ama servis gerek yok kronik diyor bazı ustalar ayar lazım diyor

Yağ bakımı yeni ztn 2000 km’dir subap sesi var ama servis gerek yok kronik diyor bazı ustalar ayar lazım diyor
Subap sesi kronik Bşy olabilirmi bunu diyorum

ya arkadaşım sen niye bana atar yapıyorsun?

ben sana olası ihtimalleri aklıma spontane geldiğince saydım.

belki o model biraz sesli çalışıyor, belki sen abartıyorsun, ne bilelim?

ses sorunu yazıyla anlatılmaz ki!

Motosikleti
Rks
ya arkadaşım sen niye bana atar yapıyorsun?

ben sana olası ihtimalleri aklıma spontane geldiğince saydım.

belki o model biraz sesli çalışıyor, belki sen abartıyorsun, ne bilelim?

ses sorunu yazıyla anlatılmaz ki!
Atar yapmıyorum knkm herkes farklı bişey söylüyor motor hakkında subap sesi kronik Bşy olabilirmi bunu sormak istedim servis kronik bunlarda diyor ses için ustamda ayar yapılması lazım diyor bu şekilde kullanman doğru değil diyor hangisine güvenmem lazım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bazı motorların subapları biraz şıkırtılı çalışır. Sizin motorun da karakteristiği bu şekildeyse çok da önemsemeyin. Motorunuz 2000 km'de mi? yoksa 2000 km'dir mi bu sesi duyuyorsunuz? Eğer daha üst km'lerdeyseniz ve subap sesini 2000 km'dir duyuyorsanız o zaman bir ayar gerekebilir.

Motosikleti
Rks
Bazı motorların subapları biraz şıkırtılı çalışır. Sizin motorun da karakteristiği bu şekildeyse çok da önemsemeyin. Motorunuz 2000 km'de mi? yoksa 2000 km'dir mi bu sesi duyuyorsunuz? Eğer daha üst km'lerdeyseniz ve subap sesini 2000 km'dir duyuyorsanız o zaman bir ayar gerekebilir.
7000’de abi motor 4.500-5000 km’den beri ses var

Subap sesi kronik Bşy olabilirmi bunu diyorum
Subapları ayarlarsın kısa sürede yine sesli çalışmaya başlarsa bu duruma kronik arıza denilebilir , subap sesi , egzoz sesi , zincir sesi kronik diye bir açıklama olamaz..

Yani ses varsa ayar ile giderilir , bu ses nasıl giderilir diye kafa yoracak bir tespit gerektirmiyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar