Krom plakalık.

Arkadaşlar ufak krom plakalık kime yaptırabilirim yada nereden alabilirim bildiğiniz bir yer var mı?:pr:

Ebay..."Chrome licence plate" diye aratırsan çok çeşit çıkacaktır...Galvanoteknik sanayii 'de de yaptırabilirsin diye düşünüyorum...

Bende var ama boyutları çok küçük ABD ölçülerinde, app plaka olması lazım..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-suzuki-honda-kawasaki-ve-diger-cruise/detay

ufak olması problem değil ama ben bu parçalardan bişi anlamadım hangisi plakalık bölümü 4 parçadan oluşuyor gibi.

Benim işimi görür gibi duruyor bağlantı parçaları varmıdır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------

Ebay..."Chrome licence plate" diye aratırsan çok çeşit çıkacaktır...Galvanoteknik sanayii 'de de yaptırabilirsin diye düşünüyorum...

buradakiler çok güzel ve ucuz ama nasıl monte edilir herhangi bir bağlantı aparatı içinden çıkıyor mu acaba

Sağda olan, oradaki 2 farklı plakalığın yanyana görüntüsü, düz krom olanı, bağlantı parçaları dediğin direkt plakalığına krom vidaları ile sabitliyorsun... Ancak açıklama metnini iyi oku :)

24943023hm4.jpg

Senin motorun orjinalinde de olması lazım, genelde stop lambasının altında olur aşağıdaki zamazingo ( adını bilmiyorum :) ) olur ve ona takarsın.

378863675_tp.jpg

Eğer bu yoksa ya bulup takacaksın ya da yan plakalık düşüneceksin :)

hepsiburada.com daki krom plakalığı almayın..
Paranız çöpe gider..
Ayrıntısına girmiyorum, üretimi hatalı ve dandik ötesi bir parça..Zaten de fiyatından kendini belli ediyor..

Kendi motoruma montajı sırasında sinirlenip dörde katlamıştım parçayı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar