Kozan'da Sac Kavurma-adana/mersin/ceyhan/kadirli/gantep/osmaniye Mt'liler Davetlidir.

şu an hastanede nöbetteyim. gecemi çok yoğun yorucu geçirmezsem sabah sizlerle birlikteyiz.... ijlal&erhan

slm

Sevgili Tekin ağabeyim özellikle isim zikrederek yapmış olduğunuz bu nazik davet için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum...
Sevgili ağabey özellikle yazmadım bekledim belki iyileşirim diye çok şiddetli bir gribe yakalandım şu andada size bunları yazarken 38 derece ateşim var iğne ile ayakta duruyorum belki düzelirim umudu ile yazmamıştım ama malesef abi durum aynı.Aydemir ile görüştüm oda aynı grip olmuş hasta sanırım oda gelemeyecek şimdiden sizlere iyi eğlenceler diliyor özrümün kabulünü rica ediyorum saygılarımla.

gelmek isterdim ama ben tek başıma gelemem
daha önce hiç uzun yola çıkmadım

Mersin İl Temsilcisi
mersin (bir aksilik çıkmazsa)3 motor gelebiliyor.

hastaneler çıkışından sonraki bp de görüşmek üzere....

çok sayıda motor olursa 4 erli gruplar halinde gidelim malum kozan yolu tek gidiş geliş,diğer araçlarıda zor durumda bırakmayalım,inşallah kazasız belasız gider geliriz.Herkese şimdiden iyi eğlenceler bol katılımlı bir gezi olacağa benziyor

haklısın abeyyy :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba.aranıza yeni katılıyorum.ben fatih gök.k.maraş.

fatih hocam aramıza hoş geldin ben sabah 7 gibi cıkacağım hüseyin ustagille bi yere gitmaz iseniz buyur gel

kadirli mt den ahmet arkadaşım belki yarın 2 motor la 4 kişi olma ihtimali var
ben kesin ama diğer arkadaşlar belki bizi beklerseniz seviniriz tel ben de var senin ararım yaklaşınca kadirliye
eh kahraaman maraş mt pasifde olsa bulunsun ben

Son düzenleme:
Gelmeyi çok istedim ama nöbetimi ayarlayamadım :pale: herkese afiyet olsun iyi eğlenceler arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar