Kötü bir kaza videosu daha !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen valla açılmadı...

bende de kaza açılmadı ama hemen ustte Paris Hilton strip tease show var, o açılıyor, fena da degilmis haaa....:mrgreen:

açılmıyoooorrr...

parisi bende beğendim haha:mrgreen:

Son düzenleme:
bu kazada polisin soğuk kanlılığı ve olaya hakim olması+ilk yardım ve itfaiyenin çok çabuk gelmesi ve oradaki halkın olaya müdahale etmemesi hayret ettim
bizim ülkemizdeki kazalar ve kazazedeler geldi göz önüme cenabı allah kazayı kimseye yaşatmasın

bu kazada polisin soğuk kanlılığı ve olaya hakim olması+ilk yardım ve itfaiyenin çok çabuk gelmesi ve oradaki halkın olaya müdahale etmemesi hayret ettim
bizim ülkemizdeki kazalar ve kazazedeler geldi göz önüme cenabı allah kazayı kimseye yaşatmasın

abi aynı şeyleri düşünüyoruz tamamiyle ne kadar soğukkanlı adaamlar bizde olsa karga tulumba gezdirirlerdi adamı

burdan izleyin madem:p

Hayret yaw nasıl açmıyor şu satırları yazdığım sırada kaza ceyeran ediyor yukarıda kötü bişey hele kardeşimizin vefatından sonra :pale:

anlatayım biryerisi kalkmışlık değil geçen yaz amerikaydım sadece 15 gün kaldım ama bizzat yaşadım.
polis doğru olanı yaparak adamın şuurunu açık tutup sorular soryor aynı zamanda acil yardım ekiplerini gelmesini bekliyor ve belki inamıycaksıız ama orada yemın ederim en geç 5 dakıka genelde 1 dk sonra hepsi birden olay yerınde oluyorlar( ambulans polis ve itfaiye) çünkü tek numara 911

abi aynı şeyleri düşünüyoruz tamamiyle ne kadar soğukkanlı adaamlar bizde olsa karga tulumba gezdirirlerdi adamı

görüntüleri izleyince gercekten polisi taktir ettim . yapılması gereken en dogru seyi yaptı(cankurtaran ekibinin cabuk gelmesini dusunursek). ustelik kaldırım kenrında tutukladıgı adam yalnız basına oturuyordu. soguk kanlılıgını bozmadı yaralı adamı kıpırdamaması konusunda uyardı , hayret ettim .burada olsa herhalde adam olmustu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar