Köprülerden sadece OGS ve KGS'li araçlar geçebilecek.

Compass' Alıntı:
Kaynak: http://www.kgm.gov.tr/fr5.asp?tt=0301

HER ARAÇ SAHİBİ OGS’NE ABONE OLABİLİR Mİ?

OGS bu aşamada yalnız otobüsler, jeep, minibüs, otomobiller ve diğer küçük araçlar (motosiklet hariç) için işletmeye açılmıştır. Ayrıca bu aşamada ilave aks çeken (römork, karavan) otomobillerin Boğaz Köprüleri OG Şeritlerini kullanmamaları gerekmektedir. Kamyon ve tır gibi araçlara OGS aboneliği verilmemektedir.

benim OGS kullanan motosikletli kurye arkadaşlarım var. :cat: demelerine bakmayın siz. veriyorlar, vermek zorundalar da. hem aynı parayı al, hem de ogs verme... illa Bedava Geçiş Sistemlerinin devreye alınmasını istiyorlarsa deneyebilirler. :)

En büyük gerizekalılık örneği.Toplu taşımacılığı özendireceklerine üçüncü köprü yaparlar,Beyoğlunu kazarlar üstüne iki kum atıp bırakırlar(kedi gibi),okulların açılmasın bir hafta kala yol kazılarına başlarlar,yol çalışması olan yerde çıkmaz sokağa mecburi yön tabelası verirler.Ha evet bir de paralı geçişsiz ilk günde onbin küsüratlı kaçak geçiş olmasına şaşırırlar.O da ilgiç bak.

Ben BURSA'dayım az önce bütün bakaların web sayfalarını inceledim ogs kgs alabileceğim bir şube yok.önümüzdeki hafta istanbulda olacağım.kendi ülkemde 2.sınıf vatandaşım.LANET olsun prejeleri yaparken ayrıntıları hesaplayamayan amacı hizmet etmek aldığı maaşı haketmek olmayan kamu görevlilerine!!!!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar