kopek kurtarıs ve sahıplendırme ..

1331122292.jpg

merhaba arkadaslar gecen gun sahilde otururken martı kedı kus ve en sonnda kopek sesı oldugu kanaatine vardıgımız bir ses duyuyorduk kafıf bi tepenın ortasında bız cıkamadık 1 saat aradıktan sonra kopegı uzaktan gorduk itfaiyeye haber verdık ve kurtarıldı sirin bi sokak kopegı daha 1 aylık cins değil ama minicik bi canlı oda . ona sıcak yuva verebilecek kişilerin 0546 669 86 64 numaralı telden bana ulasmasını rica edıyorum sahiplendirme istanbul ıcı bazı noktalara ben getire bilirim ist dısı sahiplendıremem ama cunkı cok ucuk fiyatt ıstıyor tasıma fırmaları burdada resimlere bakabilirsiniz erkek kucuk bi yavru

http://forum.petarkadas.com/%C3%BCcretsiz_k%C3%B6pek_verenler__arayanlar/kucuk-bebege-bir-sans-istanbul

Moderatör
Kimse sahiplenmez ve sen bakamazsan bagli oldugun belediyeyi arayip yardim isteyebilirsin. Barinaga goturler, ama bir kopegin barinaga tikilmasi ne kadar dogru orasida tartisilir.

Sahibinden.com'a sahiplendirmek için ilan verebilirsin.Birçok ilan görmüştüm orada.

Bu arada tebrik ederim, çok hayırlı bir iş yapmışsınız.

Hocam sizin gibi insanları çok tebrik etmek istiyorum.:)
Ben de bir köpek buldum.Annesi yoktu yanında.Çok çekingen ve aç gibiydi.Yeni yeni yürüyordu.Aldım.Her tarafı pire...Temizledim.78 tane pire ayıkladım üzerinden.Hayvan rahatladı.KArnını doyurdum.Alıştırdım kendime.Sonra annesi gelip aramış hayvanı,aradan 3-4 gün geçti.Geri götürdüm.Annesi çok sevindi.Kokladı,oynadı...
Aradan 2 gün geçti.Çocuklar köpeği zorla alıp boynuna ip geçirmişler.Sağda solda insanlardan duydum.Çok üzüldüm.Bu yavruyu sokağa salmayın ne olur.Bir barınak veya gönüllü sahiplenmeyi kabul eden birine verin.Bu davranışınız için sizi tebrik ediyorum.

Mersin İl Temsilcisi
davranışınız insanlığa yakışır bir şekilde...
dilerim siz de hiç darda kalmazsınız.
emin olun oturup düşündüm ne yapabilirim diye....
koca bir hiç buluyorum kendimde.
aslında yapılabilecek bazı şeyler vardır, ama ne?

düşünmeye devam ediyorum....
en azından mahallenin doğal hayvanlarına ve kuşlarına yardım edebiliyorum ( kar kalkınca kuşlar da uğramaz oldu artık )
ama bir avuç buğday, bir parça bayat ekmeği dahi paylaşmak çok çok güzel...

yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar bu ufaklıgı barınaga goturup hic etmek istemiyorum cunkı barınaklarda bir sure sonra sokaga salıyor uygun yuva bulana kadar bakıyoruz eger yuva bulamazsak son care buldugumuz alana goturup geri bırakmak cok kopek var orda ama sımdı kıyamıyoruz bırakmaya

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

https://www.facebook.com/haysev Şu sayfanın yöneticileriyle de iletişime geçmeniz faydalı olur. Sahipsiz kalmasın yavrucak...

orada yayınımız mevcut arayanlar var mesaj atanlar var ama sonradan kımse tamam dıyıp aramıyor cıns ırk ıstıyor herkez sankı onlar dogarken ozel yetenek cıns dogmuslar gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar