[Konya] Konya MT 19 mart hatıp gezisi (fotoğraflarla ve kasklarla) :)

Bana öyle geliyoki siz bu azimle bide Havzan Etlipideye ugrar (reklam olmasinda) güzel güzel fotograflar cekersiniz!!Anlarsiniz ya:queen::p:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
geçen gezilerinde kask takmayan ama ilk gezilerine full kaskla giden [Konya MT] yi tebrik ediyorum ....:cat: paylaşım için teşekkürler...:rendeer:

dostlar süperde ben konyada 3 ay kaldım zafer otelinde tek bildiğim yer otelin barı birde tuvaleti idi ama güzel yerler mangalsızda gitmiyorsunuz hani sizin için etli ekmek siparişi verdim ama hamur yok diye yapmadılar:queen:

MoToR' Alıntı:
dostlar süperde ben konyada 3 ay kaldım zafer otelinde tek bildiğim yer otelin barı birde tuvaleti idi ama güzel yerler mangalsızda gitmiyorsunuz hani sizin için etli ekmek siparişi verdim ama hamur yok diye yapmadılar:queen:

:queen: :queen: :queen:
güzel espiri ama bunu tam olarak anlamak için konyada yaşamak gerekir

umarım konyaya gelirsin bi ara tanışırız eski günlerden anlatırsın tuvaletler nasıldı eskiden :queen:

saygılarımla :rendeer:

MoToR' Alıntı:
kardeş valla konyalılar çok misafirperverdir buna garanti verebiliirm eğer kendi basına geldiysen konyaya seni dogru yönlendirmemişler bir kere zafer oteli eski bir otel ne manzarası var nede ikramlar düzgün ben konyalı olarak pek sevmiyorum eğer kafile olarak (birkaç kişi ile ) geldiysen organizasyonu yapan kişiler umursamamış konyayı tanımak tanımaya calışmak gezmek ayrıcalıktır bir gün mutlaka beklerizzzzzzzz (garanti farklılık göreceksin)

konya mt alanyaya gidek haydin adanada gelir ortada buluşmuş oluruz antalyadaki arkadaşlarda gelir bakalım onlar misafir pervermiymiş görelim hesaplar onlardan :queen:

alanyaya gidek dedik kimsede gelin demiyo ya bukadarmı misafir perver :pale: antalyalılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar