Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

abi helal olsun ama teknik özellikleri karşılaştırıyorum da CBR 125 daha üstün.....
ama helal olsun abime olay motorla bitmiyor demek ki....... olay yüreğinde ve bileğinde bitiyor.....
unutmadan yokhsa bu çin malı motorların klasmanında birinci olmasın sakın?:silent:
eğer cbr125 ile 150 kn yi yan yana kalkerken görsem tamam derim :cat:

yürek ile bir bağdaştırma yapamadım. 400 metre drag pistinde dümdüz viraj yok birşey yok .. vitesleri kaçırmadan atabilmek önemli.
kazanan yarışçıyı tebrik ederim.
izmir ülkü yarış pistinde 125 cc li arkadaşları izliyoruz. kanuni breton gibi o tarzda mondial ler veya diğer markalar cbr a kafa tutuyorlar . ama düzde kalkışta değil vrajlarda...

Videoları izledim sanırım tel jantlı olan ybr idi ama şaşırdım orjinal eksoz var ybr de 3 ncü olmuş :)

modial ile ne drag yarışı olcak be usta alcan altına 1300 cc suzuki hayabusayı 8 saniyede 500 mm gelceksin ben ona derim drag yarışı diye ne o öyle pisiklet gibi motor :)

mondialin eqzosu rüzgarı yardığı için o motor 150-160 km/h hız yapar onun silindirini biz burdur/bucakta 125 mondial uag ye takıyoruz üst kapak yine 125 tabi bide 150 kn garbüratörü takıyoruz motor üstüne yatıq yeri geliyo 165 dediği oluyorr..Doğrudur cbr 125 i geçerrr!!

Drag yarışı bu iş markaya bakmaz.Adamlar makinayı yapmış üstüne binen de hepsinin eline vermiş makinayla..boşversene sen bladr mondial yazdığına ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar