Guzel bir karikatur vardi, simdi bulamiyacagim ama onu biraz degistirerek asagida yazmak istiyorum.
Adamin teki doktora gider, doktor bey ben 100 yasina kadar yasamak istiyorum, ne yapmam lazim der.
Doktor bunun uzerine sorulara baslar.
Doktor: Sigara icermisin?
Adam: Hayir
Doktor: Alkol alirmisin?
Doktor: Arkadaslarinla gununu gun edip sabahlara kadar eglenirmisin?
Aslinda sorular burada bitiyor ama bundan sonraki kendi uyarlamam
Doktor: Geziyi severmisin? Kesfedilmemis, az gorulmus yerleri gormyi istermisin?
Doktor: Denize girermisin? Dalis yapip denizin guzelliklerini birebir gormek istermisin?
Doktor: Motora binermisin?
Doktor: Eeee kardesim, sen o zaman niye 100 yasina kadar yasamak istiyorsun???
Isin sadeti, ot gibi yasadiktan sonra yasamanin ne anlami var...
O tehlikeli, bu tehlikeli, onu yapmayin bunu yapmayin zihniyetinde hicbir zaman yasamadim, boyle yasayanlari eger herhangi bir sorumluluklari yoksa da (cocuklari, esleri vs) hic anlayamadim.
Tehlike, problemler, sorunlar insanlarin oldugu her yerde vardir. Eger izlemediyseniz, Shamalayan'in Koy filmini (gerci dandik bir filmdi ama verdigi mesaj cok acik ve net), izlemenizi tavsiye ederim.
Adamin teki doktora gider, doktor bey ben 100 yasina kadar yasamak istiyorum, ne yapmam lazim der.
Doktor bunun uzerine sorulara baslar.
Doktor: Sigara icermisin?
Doktor: Alkol alirmisin?
Doktor: Arkadaslarinla gununu gun edip sabahlara kadar eglenirmisin?
Aslinda sorular burada bitiyor ama bundan sonraki kendi uyarlamam
Doktor: Geziyi severmisin? Kesfedilmemis, az gorulmus yerleri gormyi istermisin?
Doktor: Denize girermisin? Dalis yapip denizin guzelliklerini birebir gormek istermisin?
Doktor: Motora binermisin?
Doktor: Eeee kardesim, sen o zaman niye 100 yasina kadar yasamak istiyorsun???
Isin sadeti, ot gibi yasadiktan sonra yasamanin ne anlami var...
O tehlikeli, bu tehlikeli, onu yapmayin bunu yapmayin zihniyetinde hicbir zaman yasamadim, boyle yasayanlari eger herhangi bir sorumluluklari yoksa da (cocuklari, esleri vs) hic anlayamadim.
Tehlike, problemler, sorunlar insanlarin oldugu her yerde vardir. Eger izlemediyseniz, Shamalayan'in Koy filmini (gerci dandik bir filmdi ama verdigi mesaj cok acik ve net), izlemenizi tavsiye ederim.