Knox Orsa4 Eldiven

Motosikleti
Peugeot PM02
Yeni eldiven almayı planlıyorum 6kya kadar bütçem var ama knox orsa 4 en iyisi diyorlar doğru mudur?

3 Mevsim istanbul içi kullanım için alacağım.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
1 yıldır kullanıyorum sol işaret parmağı kenarı çok yırtıldı motomax'a gönderdim yenisini gönderdiler o da açılacak gibiydi garantiye gönderecektim tekrar ama kaza yapınca bu sefer değişmeyeceğinden kullanmaya devam ediyorum o da sanırım Bajaj'larda selektör yeri sivri orası yırtıyor diye düşündüm. Aksi durumda hissiyat dokunmatiği boa teknolojisi çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

1 yıldır kullanıyorum sol işaret parmağı kenarı çok yırtıldı motomax'a gönderdim yenisini gönderdiler o da açılacak gibiydi garantiye gönderecektim tekrar ama kaza yapınca bu sefer değişmeyeceğinden kullanmaya devam ediyorum o da sanırım Bajaj'larda selektör yeri sivri orası yırtıyor diye düşündüm. Aksi durumda hissiyat dokunmatiği boa teknolojisi çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Bu model yazlık eldiven mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

benim önceki seri knox orsa 3ün de baş parmağındaki file yırtıldı kendim yaptırayım diyordum motomax değiştiriyor muymuş

• Beğen
Tepkiler: AKS
Evet Knox Orsa OR4 modeli.
Knox gibi bir markanın delinmesi cidden garip geldi ben Revit'in Mosca2 modelini kullanıyorum daha az korumalı gibi görünüyor şükür şuana kadar deneme fırsatım olmadı ama 2 yıldır benimle cırtları ve parmak uçlarında ki hafif deformasyonlar dışında bir sıkıntısı yok . Revit Mosca2'ye de bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: AKS

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
benim önceki seri knox orsa 3ün de baş parmağındaki file yırtıldı kendim yaptırayım diyordum motomax değiştiriyor muymuş
Evet hatta araştırınca globalde'de bu sorun var bu modelde dikiş yerleri biraz çabuk yıpranıyor sanırım. Aksi durumda hissiyatı kalitesi çok güzel çok kullanışlı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu model yazlık eldiven mi?
evet, yazık ediven bu.
Ben çocukları motorla gezdirmeye başladığımda onlara giydirmek için almıştım. avuç içi slider koruması da var diye almıştım bu modeli, kendim şehir içi scooterlar çıkınca da giyiyorum.
4 mevsim içi knox oulton mk2 eldivenim var, elcik rüzgar koruması olunca kışın da kullanabiliyorum, kışın motor sürmüyorum zaten. yaz için kimine fazl agelebilir, bilek kısmı uzun ama bilek koruması da var diye almıştım bunu.
knox orsa modeli yaz için çok iyi ama.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
R25
Aynı eldiveni 7 aydır kullanıyorum, arkadaşların dediği gibi özellikle işaret parmağı kısmındaki dikişler söküldü, değişim yapmayacaklarını düşündüğümden dolayı açılan yerden kendim diktirdim. Kesinlikle çok çabuk yıpranıyor ve sökülüyor parmak kısımlarındaki dikişler.

Fakat eldivenin rahatlığı, özellikle Boa bağlantısı, hissiyatı vs. aşırı memnunum. Beden olarak almadan önce denenmesi iyi olur.

Kış boyunca kullandım fakat kış için uygun eldiven değil, elimin tamamen uyuştuğunu biliyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aynı eldiveni 7 aydır kullanıyorum, arkadaşların dediği gibi özellikle işaret parmağı kısmındaki dikişler söküldü, değişim yapmayacaklarını düşündüğümden dolayı açılan yerden kendim diktirdim. Kesinlikle çok çabuk yıpranıyor ve sökülüyor parmak kısımlarındaki dikişler.

Fakat eldivenin rahatlığı, özellikle Boa bağlantısı, hissiyatı vs. aşırı memnunum. Beden olarak almadan önce denenmesi iyi olur.

Kış boyunca kullandım fakat kış için uygun eldiven değil, elimin tamamen uyuştuğunu biliyorum.
eldeki rahatlığı çok güzel. avuç içlerindeki slider korumalar da aynı markanın başka modelinde de aynısı vardı, motorla sağa devrildiğimde avuç içim yere çarptı ama hissetmedim, demek ki güzel koruyormuş dedim ve artçım için de bu orsa modelini sipairş etmiştim hemen, yaz için yeterince korumalı.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
eldeki rahatlığı çok güzel. avuç içlerindeki slider korumalar da aynı markanın başka modelinde de aynısı vardı, motorla sağa devrildiğimde avuç içim yere çarptı ama hissetmedim, demek ki güzel koruyormuş dedim ve artçım için de bu orsa modelini sipairş etmiştim hemen, yaz için yeterince korumalı.
Otobüse çarptım sol taraftan sol elimde içte kırık oldu parmaklarda bir şey olmadı ama kırık kaydığı için 3 ay demirle gezdim sabitlemeleri için. Eldiven ile alakalı bi durum mu bilmiyorum ama kalitesiz bi eldiven olsa durumun daha kötü olacağını düşünüyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Çoğu korumanın amacı sizi kırıklardan korumak değil, sizi bir arada tutmak. Asfalt yanığı ve açık kırıklarda bir arada tutmak. Sonuçta şövalye zırhı değil giydiğimiz. Bizi kurşun geçirmez yapmıyor.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Çoğu korumanın amacı sizi kırıklardan korumak değil, sizi bir arada tutmak. Asfalt yanığı ve açık kırıklarda bir arada tutmak. Sonuçta şövalye zırhı değil giydiğimiz. Bizi kurşun geçirmez yapmıyor.
Evet, zaten o kazaya rağmen bir tane kanama veya çizik olmadan atlattım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar