Kızlarımızın içine tek tekere kalkma aşkı düşmüş

1. video kristinadan içine tek teker ateşi düşmüş evinin önünde usul usul çalışıyor hanım kızımız.:p

http://www.youtube.com/watch?v=kXiuG6rKGec

2. video biraz acemi bir hanımdan ama kaskın önemine ufak çaplıda olsa vurgu yapan bir video

http://www.youtube.com/watch?v=3B2qW5FWBSw

3. video: bu ablama laf yok valla helal. Görücüye gelenlere annesinin "kızımın on parmağında on marifet baklava açar,sarma sarar,tek tekere kalkar" diyerek övündüğünü görür gibiyim :p

http://www.youtube.com/watch?v=hJlG2NR5R4M

birincisi biraz daha zorlasak motoru çıkartacak olduğu yerden..,

ikincisi kasksız masksız kafayı sıyırmış zaten...

üçüncüsüde arkadan destek alıyor gibi..:p

paylaşım için teşekkürler...

2. videodaki kıza üzüldüm...

3. videoda oğlanın yerinde olmak isterdim :p duble adrenalin :queen:

vay bee 2.videoda kız çok feci düştü yaa yazık öpseydim belki hemen geçerdi:p:pabii 3.video çok sakıncalı küçükler izlemesin:mrgreen:paylaşım için saol dostum..

1. videodaki güzelmiş ya alıştırma için süper bence.Piste çıkmadan önce...:cat:

paylaşım için sağol.
ama ne yazıkki hep yabancılar oysa bizimde çok motosikletçi kızımız var ama kendilerini saklıyolar.

Hakket ya o egıtım amaclı olana bayıldım super bısı en azından nasıl bısı oldugunu anlıyorlar.

!. ve 3. vidyoya bayıldım Bende istiyom '. vidyodaki kızada yazık olmuş düşe kalka öğrenir ama koruma takarsa iyi olur en azından profesyönelleşince çıkarır korumaları iyiki suratı parçalanmamış Ufak motora dua etsin...:)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
2. Videoyu izleyince ici gidiyor insanin. Kask kask diye bosuna yirtinmiyormus degil mi insanlar?

paylasımın ıcın saol guzel vıdeolar 2.vıdeodakıne acımadım cunku hak edıyo sekıl yapcan teker yapcan barı kaskını tak...ohhhhh guzel olmus...gecmıs olmasın.3.vıdeoya gelınce rtukkkkk nerdesın...:p:p:p:p

waLaa en güzeLi 3. olan :) koltuğa oturcana baka biyere oturmuşş ama neysee :queen:

çoçuk o videoda amacı kötü bence ama kızda halinden memnun yani gece iş var onlara :) kıza yazık olmuş ama motor aşkından vazgeçmemiş fotolardan öle gözüküyor :) o ablam ne öle ya mtoru sökcek sandım :)

güzel bir calışma motoru olmuş 1. video düşme tehlikesi olmadan eğitim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3. de marifet kızda değilde daha çok arkasındaki elemanda gibi geliyor degeyi o sağlamış gibi :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar