kızlardaki kıvanç tatlıtuğ hastalığı

muahah bu kim dediginiz ve pek tipsizmis dediginiz adam DUNYA BEST MODEL yarısmasında 1. oldu ve dunaynın en yakısıklı modeli sectıler adamı sız ne dıyonuz yavvvv

türkler hiç milliyetçi bi halk değilidir. ulus bilinci falan da yoktur.( ATATÜRK yerleştirmeye çok çalıştı ama nafile yabancı hayranlığı aynen devam ediyor.)) komşu halklarla evlilik yapmakta hiç bir sakınca görmezler.o yüzden de bu evliliklerden doğan çocukların içinde tip olarak rus gibi ,arap gibi, vs vs vs olan tipler çoktur.(bu yüzden kazaklara kırgızlara benzemiyoruz.))valla ben de anne tarafından balkan göçmeniyim ve bu kıvanç kadar olmasa da güneş gözlüğüyle dolaştığımda falan zaman zaman rus zannedildiğim oluyor..

bir de osmanlılar yıkıldıktan sonra anadoluya kaçan müslüman slavlar var.(boşnak makedon pomak falan gibi.) türk olmayanlar yani.ben onları kast ettim. bu herif onlardan olmalı. bu herif safkan slav

NOT:kosova eskiden sırbistana bağlıydı.halkının çoğunluğu arnavut olup sırp ve türkler ARNAVUTLARIN İÇİNDE AZINLIK OLARAK yaşamaktdır.makedonya genelinde türkler de 50.000 kişilik bir azınlıktır ve devede kulaktır yani.alayı arnavut o ülkenin.
Lutfen konuyu saptırtmayalım akıllı olalım ulus yok fln ayıp oluyor BIZ KOSKOCAMAN TURK ULUSUYUZ kardesss sen kabul etmesende

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BIZ KOSKOCAMAN TURK ULUSUYUZ kardesss sen kabul etmesende
benim lafım sana değil.ulus bilinci olmayanlara. kıvanç denen rus bozması dünyanın en yakışıklı adamlarından biri seçilmişti evet.kıl herif.

puhahaha gene milliyetçilik kavgasına dönmüş :mrgreen:

Kıvanç Tatlıtuğ

Bana yumuşak bir isim gibi geldi,:queen: :queen: :queen:

beyler dünya güzelimiz Azra Akın bu zat-ı erdür kişi kimseyle beraber olmuşsa elemanda bi cevher vardır kabul etmek lazım.

Dur bi entry'de ben girim de konu aktif kalsin, bole muhim konular ustune kafa yormak sart :p Bu arada en karizmatik, en yakisikli buldugum adam benim network'un bu sene modelligini yapmakta olan mr. Big... Amerikaya gidersem ben de kendime extra large gibi karizmatik bi isim bulcam dur hele :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler dünya güzelimiz Azra Akın bu zat-ı erdür kişi kimseyle beraber olmuşsa elemanda bi cevher vardır kabul etmek lazım.

azra akın dünyea güzeliyse ben de raaabırt de niroyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar