beyler bu atışma topiğine dönmüş gene
Lutfen konuyu saptırtmayalım akıllı olalım ulus yok fln ayıp oluyor BIZ KOSKOCAMAN TURK ULUSUYUZ kardesss sen kabul etmesendetürkler hiç milliyetçi bi halk değilidir. ulus bilinci falan da yoktur.( ATATÜRK yerleştirmeye çok çalıştı ama nafile yabancı hayranlığı aynen devam ediyor.)) komşu halklarla evlilik yapmakta hiç bir sakınca görmezler.o yüzden de bu evliliklerden doğan çocukların içinde tip olarak rus gibi ,arap gibi, vs vs vs olan tipler çoktur.(bu yüzden kazaklara kırgızlara benzemiyoruz.))valla ben de anne tarafından balkan göçmeniyim ve bu kıvanç kadar olmasa da güneş gözlüğüyle dolaştığımda falan zaman zaman rus zannedildiğim oluyor..
bir de osmanlılar yıkıldıktan sonra anadoluya kaçan müslüman slavlar var.(boşnak makedon pomak falan gibi.) türk olmayanlar yani.ben onları kast ettim. bu herif onlardan olmalı. bu herif safkan slav
NOT:kosova eskiden sırbistana bağlıydı.halkının çoğunluğu arnavut olup sırp ve türkler ARNAVUTLARIN İÇİNDE AZINLIK OLARAK yaşamaktdır.makedonya genelinde türkler de 50.000 kişilik bir azınlıktır ve devede kulaktır yani.alayı arnavut o ülkenin.
benim lafım sana değil.ulus bilinci olmayanlara. kıvanç denen rus bozması dünyanın en yakışıklı adamlarından biri seçilmişti evet.kıl herif.BIZ KOSKOCAMAN TURK ULUSUYUZ kardesss sen kabul etmesende
beyler dünya güzelimiz Azra Akın bu zat-ı erdür kişi kimseyle beraber olmuşsa elemanda bi cevher vardır kabul etmek lazım.