Kızlar hangi tür motordan hoşlanıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OVVVV COK CARPIÇI BİR SORU BU BENCE :mrgreen:

ŞİMDİİ Bİ MOTORDAN HOŞLANMAK VAR BİRDE KULLANANDAN HOŞLANMAK VAR MOTOR KÖTÜ OLUP KULLANICI İYİDİR YADA KULLANICI KÖTÜDÜR MOTOR İYİDİR ZUAHAHHAHA

Son düzenleme:
Kızlar hiç bir motordan hoşlanmaz. Sen sakın motor falan alma. Yoksa sana hiçbir kız bakmaz........ :pr:

bu konuyu açmadan önce sevgili saygılı gece yolcusu dostumla uzun süre tartıştık... o dedi cbr 125 ben dedim 250 bu motorları lise 3 ü bitirince alıcaz bence kızlar racinge de bine bilir chooperada

koltugu varsa sorun yok

oturma açısından

bende genelde kızlar scooter ları severler..kızlar ne annar yaw fites ten mites ten......:queen::queen:

benim motorum 100 cc lik cup benim motora kızların bakmasını beklemiyorum ama honda cbr aldığımda geç kaptanın da dediği gibi işler değişir saaten kızalar güzelmotor gördülermi motorcu da biraz şekil giyinmişse kız direk motora atlıyo saaten ...

valla transalpten hoşlanan var vespadan hoşlanan var hayabusa tarzında motordan hoşlanan var hyo comet seven var cıbır 125 var, varda var anlayacağın yaniii her bayan her türlü motordan hoşlanabilir nasıl bi soru bu yaaaa

Son düzenleme:
kızlar motor, motor kızzlar

onlar motor dan ne anlar. ha yokmu çok az. ama en çok skutur dan hoşlanırlar.:rendeer::queen::farao:

ya sen sole kız arkadasının durumun u sınırlı mı nasıl bısey ona gore bıse soleyelım...! :silent:

Sakın dert etme elbet zamanı gelince bir senden hoşlanacak,motorun olsa da olmasa da.
Motorundan hoşlanan kızın zaten senle işi olmaz,kullanmaktan başka.

Sağlıcakla kal ve rahat ol.:cat:

Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Tencere, szr, zined_83, mostwanted_57, aYe, marten1907, genç kaptan, Shrieker, alper_tim, by_moto, G-Strider, foodengineer

Herkes antenleri buraya çevirmiş hayırdır beyler :queen:

Bence kızlar gösterişli motorlardan hoşlanıyor racing tipi olanlardan altında racing olupta arkada kız olmayan birisini görmedim şu ana kadar :):cherry:

cruiser derim.benim motora beğenmeyen kız arkadaşım olmadı hiç ve hepsinide artçı aldığım zaman çok keyif aldıklarını söylediler.gerçi bazı hatunlar scooter ı da seviyo.tabi kişiden kişiye değişebilir.:bounce:

Benim Kızım, beraber planlayıp alıp kullandığım motorlardan hoşlanır:) Umarım sizde öyle yaparsınız:mrgreen:

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Benzer bir başlık, MT üyeleri hangi tür motorlardan hoşlanır şeklinde vardı. Lütfen
kızlar hangi tür motordan hoşlanır
erkekler hangi tür motordan hoşlanır
hayvanlar hangi tür motordan hoşlanır
bitkiler hangi tür motordan hoşlanır

vs. gibi çoğaltmayalım. Mevcut başlıktan devam edelim
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar