kitapçık ile motor arasındaki fark :d

herkese merhaba son bir haftadır enduro bakıyorum..kanuniyi kitapçıktan okudum ve bayi ye gittim arka fren internet sitesindeki resimde ve kitapçıkta disk gözüküyodu ama motor tamburdu sadece güldüm adam kitapçıga baktı oda güldü internet sitesinde sadece degişmiş diger foto ve kitapçıklarda bilgiler aynı...
ozaman bunlar her hafta birşeyi degiştirip bizim onümüze koyabilirlermi??:farao:

herkese merhaba son bir haftadır enduro bakıyorum..kanuniyi kitapçıktan okudum ve bayi ye gittim arka fren internet sitesindeki resimde ve kitapçıkta disk gözüküyodu ama motor tamburdu sadece güldüm adam kitapçıga baktı oda güldü internet sitesinde sadece degişmiş diger foto ve kitapçıklarda bilgiler aynı...
ozaman bunlar her hafta birşeyi degiştirip bizim onümüze koyabilirlermi?:farao:

Koyarlar koyarlar ,hatta sözleşmelerin altına minicik yazılarla vs vs vs tazarlar.:wiinkk:

Üretici firmalar kitapçıkları modellere göre basmıyor anlaşılan. Benim aldığım motordada dörtlü flaşör düğmesi gösteriyor ama ben bir türlü bulamadım. Halbuki her yerinede baktım.:queen::queen:
Ama kendim birtane taktıracam. Bazen lazım oluyor.

ozaman bunlar her hafta birşeyi degiştirip bizim onümüze koyabilirlermi??:farao:

arkadaşım bi dostumda kanuni 125 var arka freni disk ama ne yazıkki problem bence tamburu tercihet:cat:

abi benimde kitapçıkla farklı yerler vardı benim anladığım kadarıyla çinde fabrika seri olarak üretiyor markalarda bu fabrikalara sipariş veriyorlar şöyle olsun böyle olsun istediğimiz motor diyerekten kitapçık olarakda genel hatlarıyla cc ye yada modele bağlı olarak tek tip basılıyor örneğin;zongshen zealsun ve türevleri

burasi turkiye,bunlar cin mallari ,her$eyi beklerim. bigun silindirin icinden piston cikmazsa hic $a$irmam :wiinkk::wiinkk:

celik marka motosikletin kross modelide öyle.resminde disk fren ama gercekte tambur.ben bunu arastırdım ve gördüm.bayinin bana verdiği cevap aynen söyle idi:' ilk parti tambur fren lii geldi.bu resimde gördünüz ikinci partideki motorlar.ne yazıkki ilk parti bitmeden ikinci parti yi satamıyoruz.ama siz bana güvenin bu parti çok dah saglam...'ne diyebilirsin.

bunlara hiç bişey söyleyemiyorsun zaten ben aldığım yere lanet ettim adam sattım benden çıktı hesabımı yapıyor nedir gidiyorum yüzüme bakmıyor parça soruyorum depoya sorarım diyor gerisi yok... fiyat soruyorum hiç cevap yok artık gitmiyorum ona allahından bulsun ALLAHSIZ.

bütün kataloglarda firmanın katalogdaki ürünü haber vermeden değiştirme hakkının saklı olduğu yazar. resmi olarak herhangibir şey iddia etmeniz mümkün değildir. sadece firma prestijini sarsar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar