Kışlık mont tavsiyesi....

Arkadaşlar acil kışlık mont tavsiyesine ihtiyacım var. İşe motorla gidip geliyorum. Aşağı yukar yarım saatlik yolum var ve de trabzon şartlarında sahilden gidiyorum. Yani rüzgar epey bi zorluyor. Şu ana kadar yazlık bi mont vardı iç yağmurluğunu takıp onu kullanıyordum. Ancak havalar soğumaya başladı. Fiyat performans anlamında iyi bir yağmurluk tavsiyesine ihtiyacım var.

Bende Difi Voyager mont var.Ne rüzgar ne de su geçiriyor.Ayrıca Hevik'in yağmurluk takımını aldım.O da aynı şekilde rüzgar yada yağmur geçirmiyor.

Cevaplar için teşekkürler... Malesef nakit sıkışıklığından dolayı ikinci el değerlendiremiyorum. Taksitle alacağım.

Difi güzel gözüküyor.... İç termal astarı nasıl hocam? Soğuk havalarda kullanacağım. Ben de birazbaktım.... Rmax veya durt düşünüyorum. Yerli üretim olması ayrı bi avantaj.

Cevaplar için teşekkürler... Malesef nakit sıkışıklığından dolayı ikinci el değerlendiremiyorum. Taksitle alacağım.

Difi güzel gözüküyor.... İç termal astarı nasıl hocam? Soğuk havalarda kullanacağım. Ben de birazbaktım.... Rmax veya durt düşünüyorum. Yerli üretim olması ayrı bi avantaj.

İç astarı gayet iyi.120 ile giderken üşümüyordum.Bildiğim Türkiye'de üretilen motosiklet malzemesi yapan yer yok.Bi Tech90 var.Durt,Rmax filan Pakistan'da üretip Türkiye'de satıyor.Venom,4Riders,Prohel gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar