Kışlık Balaklava (Bikers, Rukka, Alpinestars, İxon ?)

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki balaklavalar hakkındaki görüşerinizi almak istiyorum.
31CXry2hrZL._SL500_AA280_.jpg

Bikers'ın comfort in aciton st-wind'i bunu tr de kim satıyor bilmiyorum, aradım ama bulamadım. Ense kısmı çok başarılı windsttoper malzemesi enseden yukarı doğru uzanıyor. Bulsam kimin getirdiğini muhtemelen alırım.

205672_430_03_PU.jpg

Rukka, bu da iyi gözüküyor fakat resimden windstopper bölüm kulak altında kalıyo gibi gözüküyor. Ense bölümü yukarı doğru uzanıyor mu bilmiyorum?

pres_Froid---Pluie-moto-Ixon-XN-MASK-Noir_Gris.jpg

Bu da ixon hakkında hç kullanıcı yorumu bulamadım, windstopper bölümü resimdeki haliyle yeterli gözüküyor, yalnız malzeme olarak GORE kullanılmamış. diğerlerinden yaklaşık 20 lira daha hesaplı.

45311Al.jpg

Alpinestars en pahalılarından biri yapısal olarak diğerlerinden farklı duruyo, yapıldığı malzeme windsttoper olup olmadığı hakkında bilgi bulamadım, kullanıcı yorumu da yok. Bunun hakkında yorum ve bilgi alabilirsem harika olur.

Bunlar dışında tavsiyeleriniz varsa açığım Revit hariç, ondan zaten elimde var ve aldığıma çok pişmanım, onun yüzünden boyun ağrısı çekiyorum.

Belki başka arkadaşların işine yarayabileceği düşüncesiyle kendi sorumu kendim cevaplayım Rukka'yı aldım. İşçilik ve malzeme kalitesi beklediğim kadar iyi, balaklavalar arasında öncelikle tercih edilebilecek bir ürün. Gelgelelim artık Buff'ın windstopperlı versiyonları var, çok fonksiyonlu ve kullanımı daha rahat olacaktır.

Belki başka arkadaşların işine yarayabileceği düşüncesiyle kendi sorumu kendim cevaplayım Rukka'yı aldım. İşçilik ve malzeme kalitesi beklediğim kadar iyi, balaklavalar arasında öncelikle tercih edilebilecek bir ürün. Gelgelelim artık Buff'ın windstopperlı versiyonları var, çok fonksiyonlu ve kullanımı daha rahat olacaktır.

Aynen buff bana göre de çok kullanışlı dainese buff kullanıyorum ayrıca held yazlık balaklava var ikisi yetip artıyor

Bikers'ın comfort in aciton st-wind' gördüğüm kadar yi bir balaklava gibi görünüyor.:cat:

Kasklarım kafama tam sıkı oturdukları için balaklava kullanınca daha da sıkar mı merak etmişimdir. Önümüzdeki kış test etme imkanım olacak.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar