Kısa boy , tavsiye

Selamun aleyküm benim bi sıkıntım var boy ve motor tavsiyesi 1.65 civarı boyum var 0 km motosiklet alcam allahın izniyle sizce ;
Pulsar 200 ns
Apache 150 rtr
Cbr 125 r
Ktm 200
Yada sizin tavsiye ettiğiniz motosiklet varsa ekleyebilirsiniz çok çelişkideyim
Yardımlarınız için teşekkürler. .

Pulsar icin konusuyorum.selesi yuksek 175 boyla ayaklarim yere tam basmiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda grom'da olabilir

saydıklarının hepsi olur ayağım tam basmasa da yarısı basar. üstüne otur dene. Pulsarda sıkıntı olabilir üstteki arkadaşın dediği gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lifan cin mali değil dimi

Çin malı

images

Lifan benden uzak allaha yakın

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

Bu arada grom dediğiniz msxmis tipini sevmiyorum onun kısa boylu olmak ne kadar zor ya uygun motor bile yok

Lifan benden uzak allaha yakın

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

Bu arada grom dediğiniz msxmis tipini sevmiyorum onun kısa boylu olmak ne kadar zor ya uygun motor bile yok

Bende senin gibiyim 1,63 :) honda msx aldım güzel dolaşıyorum 10 dır kulanıyorum tek sıkıntı cc düşük gelmeye başladı :)
bende çok çok severek almadım bir ninja 250 sl bakabilirsin apache bındım ayaklarım yere basmadı uclerı bile sele yukseklıgi 78 gecmemesilazım Çok baktım

Hız düşünmüyorsan rks titanic 150 düşünebilirsin, yukarıda yazdıklarının hepsinden yavaştır ve ayakların yere tam basar diye düşünüyorum.Başlangıç olarak kesinlikle işini görecektir.Malzeme kalitesi iyi ve fiyatı uygun..Yeni başlıyorsan 100cc mondial ya da küba da olabilir tabii..yazdığın motosikletlerin hepsi sele yüksekliğinden yana sıkıntı yaratabilir tecrüben olmadığından dolayı.İyisi mi o motosikletlerin üzerine otur bi, pulsarı falan hemen aklından sileceksin..Honda cb125'e de bi bak derim..

Son düzenleme:
Scooter veya cin malı kullanmak istemiyorum ss olabilir msx gibi motorlar falan hoşuma gitmiyor açıkçası sele falan alcaltilmiyo mu

Scooter veya cin malı kullanmak istemiyorum ss olabilir msx gibi motorlar falan hoşuma gitmiyor açıkçası sele falan alcaltilmiyo mu

adamı dangalak dangalak konuşturmayın ya. 1.65 boyunla neye binecen? git r6 al o zaman. sana böyle mi tavsiye verelim? gidicen ybr ve ya pulsar alıcaksın kırmızı ışıkta önündeki lap diye duracak ayağın yere yetişmicek lap diye yerdesin ondan sonra. bu saydığın motorların arasında en ucuzu ybr şu an onunda plakalı v.s çıkarttığın zaman 7.000'i buluyor. sen git 7.000 ver bir hafta sonra çizikleri nasıl kapatacağını düşün.

Adam gibi yardım istedim adam gibi cevap ver bizde bilgi almak istiyoruz varsa seçenekleri söylersin bildiğin yoksa uzar gidersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar