Kırmızıda geçen ayı.

Ne zaman sakin sakin sürsem başıma böyle olaylar geliyor.

Soldaki araç nedense önüme kırdı, hafif frenledim arkamdaki araç kornaya bastı bu sefer. Araç ışıklardan sağa dönecek o yüzden sağ şeride girdi diye düşündüm, fakat ikinci ışıklara doğru gitti ve kırmızıda durmadı.

https://youtu.be/g8U_nfamxeQ

bu görüntüleri emniyet'e göndersen acaba ceza yerler mi, velev ki yediler akıllanırlar mı yada bu işin fıtratında bu var diyip hayatlarına devam mı ederler. bir bilinmezin içindeyim allahım sen bizlere bu motorcu kullarına yardım et :(

kornayı duyunca yanlış bişe mi yaptım diye düşündüm :D takip mesafesi bırakmaya çalışıyorum dibime kadar geliyolar bu sefer. gaz acınca uzayan bir motor gerek ki bunlardan kurtulasın.

aynen öyle dostum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Videoyu mutlaka emniyete gonderin.

dün aklımdaydı işten dolayı fırsatım olmadı şimdi göndereceğim.

Emniyete gönderdim ama video upload olmadan ihbar alınmıştır dedi.

Son düzenleme:
Sağ şeridin en sağını kullanıp soldaki arabaya senin şeridine geçecek fırsat ve zaman bırakıyorsun , bence şeridi biraz daha kaplayarak kendine güvenli bir alan yaratabilirsin. Nacizane bir tavsiye : ))

Sağ şeridin e2n sağını kullanıp soldaki arabaya senin şeridine geçecek fırsat ve zaman bırakıyorsun , bence şeridi biraz daha kaplayarak kendine güvenli bir alan yaratabilirsin. Nacizane bir tavsiye : ))
+1. Korna cal tepki goster yerini belli et seridini ortala. Tabiki adamin seni gordugunu anladigin durumda.
kimse gore gore gelip carpmaz. Yerini belli etmeyince bazi s. kafalilar boyle girmeye calisir.

Sağ şeridin en sağını kullanıp soldaki arabaya senin şeridine geçecek fırsat ve zaman bırakıyorsun , bence şeridi biraz daha kaplayarak kendine güvenli bir alan yaratabilirsin. Nacizane bir tavsiye : ))

tamam da sonuçta şerit bana ait. otobanda 100 le giderken bile adam sıfır geçiyo. 3 şeritli yolda ne yapıcam? :D sağa mı yanaşim sola mı? :D

Şerit kurallara göre sana ait bunda sıkıntı yok ancak sen şeridin sağında kaldığın zaman soldaki araç ile senin bulunduğun nokta arasında tabiri caizse makas atılacak alan kalıyor ve güzel ülkem de bunu değerkendirmek isteyecek ve sana zarar vermeyeceğini düşünen insan sayısı hayli fazla bu sebepten şeridi doğru biçimde kaplayıp o araca o hamleyi yaptırmamak lazım.

3 şeritli yol da o yolun akış hızına göre kendini konumlaman gerekiyor , şehir kısmındaki sancaktepe kısmından yola çıktığımda izmit otobanı için bu soruyu sorduğunu varsayıyorum :) o yolda 125 cc bir motor için bence hiç bir şerit güvenli değil, yanlış anlama art niyetle söylemiyorum bunu. Çünkü kamyonlar bile 120-130 km süratlere çıkabiliyorlar emniyetten gidicem desen orası daha sakat millet kamyon arkası görmeden emniyetten makasa giriyor. Yani buradaki durum zorda kalmadıkça e-5 kullanmak gerek , şerit konusunuda spontane neresi uygunsa ordan. Önemli olan şeriti sahiplen aynadan arkanı kolla baktın adam senin sahiplenmene izin vermiyor direnme yol ver gitsin evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor. Biz motorcuyuz her koşula ayak uydurabilmeliyiz. Bu arada herhangi bir eğitimim veya söylediğimin doğrulunu savunacak kaynağım yok. Tamamen şahsi görüşlerimdir.
Tekerin düz bassın.

Şerit kurallara göre sana ait bunda sıkıntı yok ancak sen şeridin sağında kaldığın zaman soldaki araç ile senin bulunduğun nokta arasında tabiri caizse makas atılacak alan kalıyor ve güzel ülkem de bunu değerkendirmek isteyecek ve sana zarar vermeyeceğini düşünen insan sayısı hayli fazla bu sebepten şeridi doğru biçimde kaplayıp o araca o hamleyi yaptırmamak lazım.

3 şeritli yol da o yolun akış hızına göre kendini konumlaman gerekiyor , şehir kısmındaki sancaktepe kısmından yola çıktığımda izmit otobanı için bu soruyu sorduğunu varsayıyorum :) o yolda 125 cc bir motor için bence hiç bir şerit güvenli değil, yanlış anlama art niyetle söylemiyorum bunu. Çünkü kamyonlar bile 120-130 km süratlere çıkabiliyorlar emniyetten gidicem desen orası daha sakat millet kamyon arkası görmeden emniyetten makasa giriyor. Yani buradaki durum zorda kalmadıkça e-5 kullanmak gerek , şerit konusunuda spontane neresi uygunsa ordan. Önemli olan şeriti sahiplen aynadan arkanı kolla baktın adam senin sahiplenmene izin vermiyor direnme yol ver gitsin evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor. Biz motorcuyuz her koşula ayak uydurabilmeliyiz. Bu arada herhangi bir eğitimim veya söylediğimin doğrulunu savunacak kaynağım yok. Tamamen şahsi görüşlerimdir.
Tekerin düz bassın.

yok estagfirullah. sağdan gitmemin sebebi sıkıştıracaklarını bildiğimden :D panik yapıp sağa kaçmaktansa sağdan tın tın gitmek mantıklı geliyor bana. biraz daha ybr kullandıktan sonra mt 07 ya da mt 25 almayı düşünüyorum zaten. o zaman her şerit benim ulan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar