Kırmızı gül siyah kartal oldu

Arkadaşlar kırmızı gülün önceki halini biliyordunuz . Sanayiden uğraşmaktan bıktım ve bir an önce çıkarabilmek için nikelaj falan yaptırmadım. Canıma tak etmişti o yüzden o yüzden ancak bu hale geldi. Yoruma açık çünki eksiği çok.

2wciqna.jpg

vensar.jpg

so8imh.jpg

siz ne yapmak istiyordunuz ki ben eksik goremedim super olmuş :D

yanlış hatırlamıyorsam deposu saman dolu kırmızı olan motor bu mudu?
bence de fena görünmüyor ama tabi sizin tecrübenizle gördüklerinizi biz burdan göremeyiz eksiği var diyosanız eksiktir:p

çok güzel gözüküyor bence de. benim ufak bir tavsiyem olacak tabii siz daha iyi bilirsiniz ancak motorunuzun sibop kapağı sanki büyük gibi. yanılmıyorsam motorunuz hareket ettiği zaman santrifüjden dolayı sibop kapağı iç lastiği dışarı doğru çekme eğiliminde olacaktır ayrıca ağır veya büyük bir sibop kapağı da jantın balansını bozma eğilimine girebilir. sibop kapağınızı tekrar değerlendirmenizi tavsiye edebilirim.
saygılar.

Şu hali ile çok güzel. Ancak bütün metal aksamların parlatılması lazım o zaman muhteşem olur.

abi çok güzel bir motosiklet ya.... :cat:

tabi yanındaki de melek gibi onu da unutmamak lazım ...

yanındakı ayrı bı guzellık zaten lafımız yok yanına gelebılrıım abı ızın verırsen bı kac tur atmak ısterım yakın aramız ne olsa :)

sıyah da harıka beyaz da ne denırkı :cat:

yanlış hatırlamıyorsam deposu saman dolu kırmızı olan motor bu mudu?
bence de fena görünmüyor ama tabi sizin tecrübenizle gördüklerinizi biz burdan göremeyiz eksiği var diyosanız eksiktir:p

Evet deposu saman doluydu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

yanındakı ayrı bı guzellık zaten lafımız yok yanına gelebılrıım abı ızın verırsen bı kac tur atmak ısterım yakın aramız ne olsa :)

sıyah da harıka beyaz da ne denırkı :cat:

Yiğido kardeşim gel tabi lafımı olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

hemşerim yaparda kötümü olur.....

Ramazan kardeşim çok tşk ederim.

Ne yalan söyliyim eski model ne motosiklet ne araba sevmem.
Ama tek kelime ile şahane olmuşlar vallahi. :cat:

çok güzel gözüküyor bence de. Benim ufak bir tavsiyem olacak tabii siz daha iyi bilirsiniz ancak motorunuzun sibop kapağı sanki büyük gibi. Yanılmıyorsam motorunuz hareket ettiği zaman santrifüjden dolayı sibop kapağı iç lastiği dışarı doğru çekme eğiliminde olacaktır ayrıca ağır veya büyük bir sibop kapağı da jantın balansını bozma eğilimine girebilir. Sibop kapağınızı tekrar değerlendirmenizi tavsiye edebilirim.
Saygılar.

önerikeriniz değerlendirecem kardeşim tşk ederim

hayırlı olsun,gerçekten güzel olmuş.kalbüratör orjinal mi,degilse ne kalbüratörü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar