Kırık bacak iyileşiyor, Windy'mi özledim:)

Acil112 Sağlığına kavuşmana sevindim... Aman Windy'yi bırakma bu yazda devam. Başım sıkışınca sana sorucam haberin olsun ;)

öyle güzel bir yerde yaşayıp da motosikleti bırakmak olur mu hiç...sağlığınıza kavuşun kaldığınız yerden devam edersiniz inşallah..

Biz senin yanına geldiğimizde bile maşallah iyiydin kısa zamanda eski haline döneceğinden şüphem yok kardeş:rendeer:

Yanıma uğramanıza ne kadar sevindim anlatamam. Umarım gezi sırasında siz de iyi eğlenmişsinizdir, fotoğrafları bekliyoruz:) bu arada o koltuk değneklerini de dün itibariyle bıraktım.

Yanıma uğramanıza ne kadar sevindim anlatamam. Umarım gezi sırasında siz de iyi eğlenmişsinizdir, fotoğrafları bekliyoruz:) bu arada o koltuk değneklerini de dün itibariyle bıraktım.

emin abi çok sevindim değneklerden kurtulduğuna inş. en kısa zamanda senide aramızda görmek dileğiyle ve seninle gezi yapmak ümidiyle :D

Bence motoru satıp kısa bir süre scooter ile takılmak iyi gelebilir. Hem bacağa yük bindirmemek hem de eski anıları eski motorda bırakmak adına. Tekrar geçmiş olsun.

scooter o kadar riskli geliyor ki bana. motor dediğin bacaklarının arasında olacak:)

F54

kardeş öncelikle geçmiş olsun sen motoru satsan ne olacak ben sana diyeyim aradan uzun yıllar geçsede bir gün canına tak diyecek ve yeniden alacaksın rüzgarı aldıysan bu senin yakanı bırakmayacaktır her motor gördüğünde içini çekeceksin ahh aahhh çekeceksin o yüzden satma sağlığına kavuşunca kendine güvenmeye başlayınca devam kırlara bayırlara çıkmaya bende kaza sonrası sattım aradan 9 yıl geçti fakat tekrar aldım yavaş yavaş geziyorum bu sevdadan vaz geçmek mümkün değil bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ey maşşallah
kardeşimizde koç gibi motoruda
ne motoru bırakması,daha ne dağlar tepeler tırmanıp ne km ler yapacak

bugün 2ay oldu:) 2günde bir motoru nemli bezle temizleyip çalıştırıyorum.
Kaza yapınca 1-2 yıl ara vermeliyim diyordum ama mümkün mü?..
Dizimi 90derece hareket ettirebiliyorum, motosiklet için yeterli değil ama bugün ilk defa denedim ancak selenin arka tarafındayken ayağımı yerine koyabiliyorum. Galiba çok sabırsızım:) ama merak etmeyin tamamen iyileşmeden kullanmayı düşünmüyorum.

en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle,gerisi teferruat zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar