kim satıyor bunları

arkadaslar bu bu cbr 125 e benziyen motorlar celik ramzey he bi de sky jet diye bi sey var yuan kuba falan kim satıyor bunları hem bunların içinde hangiler i daha iyi acaba:silent::silent:

bildiğim kadarıyla bunların hepsi aynı sadece etiket farklı:farao:

bu motorların nerde satıldığını bilmem ama benim bulunduğum yerde bi tane çelik war cbr 125 in çakması hiç bir işe yaramaz bir motor.motorda ne hızlanma nede iyi durması için fren var.ben sana almamanı öneririm:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım ben burada ulusta bunları çok gördüm. çok da rezil gözükmüyorlar. herşeyi aynı ama üzerinde yazan markalar farklı. Hepsi çinde üretiliyor ama herkes başka isimler altında getirip satıyor. hatta ramzey marka olanı da var.
yine de çok ucuz sayılmaz o kadar para verdikten sonra üstüne biraz daha koy cbr al derim. yada hiç koyma ybr al.. yine de kullananlar falan var burada da hatta satmak isteyenler de.. onların görüşlerini alırsan daha ii olur. ama kimse yoğurdum ekşi demez orası da ayrı dikkatli ol yani.

Arkadaşım ben burada ulusta bunları çok gördüm. çok da rezil gözükmüyorlar. herşeyi aynı ama üzerinde yazan markalar farklı. Hepsi çinde üretiliyor ama herkes başka isimler altında getirip satıyor. hatta ramzey marka olanı da var.
yine de çok ucuz sayılmaz o kadar para verdikten sonra üstüne biraz daha koy cbr al derim. yada hiç koyma ybr al.. yine de kullananlar falan var burada da hatta satmak isteyenler de.. onların görüşlerini alırsan daha ii olur. ama kimse yoğurdum ekşi demez orası da ayrı dikkatli ol yani.

hatta cbf 150 cc bile alabilirsin ......kafan rahat olur.

dostum böyle sahte işlere lütfen özenmeyin.ya orjinalini alın yada hiç almayın.
hem bak nickin ne güzel.karizma
bunlardan birini alırsan ne speed liğin kalır ne fırtanalıgın.:mrgreen:
yani karizma gider.akıllı ol onların sıfırını alacagına o paraya ikinci el sağlam bir makina al.:cat:

ben size almayın diyemem ... fakat şöyle bir öneride bulunabilirim...

o motorların 0'ı parasına 2. el temiz bir cbr125 alınır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar