kim bu adam??

Bence saçına fön çekmek amaçlı o hızı yapmış.Ters bişey yok bence:cherry:.Ayrıca İHTİYAR abimede sonuna kadar katılıyorum,299km/h'la hangi kask adamı korurki?

300 ile giderken korumalar bizi,yumurtanın kabuğunu koruduğu kadar korur ,en ufak bi denke kaybında yapacak hiç bişey yok felan yazanlara çok iyi bi örnek verirdim ama olayı tekrar masaya yatırmak istemiyorum yalnız iyi tanıdığım bi arkadaşım 294 ile önündeki arabaya çarptı koruma olan yerlerinde ( kask-mont) hiç bişey yok beyin tranvası bile geçirmedi ama ya diğer yerlerr ( lütfen dikkat edelim )

Ramazan'nın telefonu 0537 492 08 06.Telefonunu yazmamı kendisi istedi.Bir şey soracak varsa sorabilir

adam kendi bilinçsiz kendi canını kendi düşünmüyosa biz ne yapabiliris ki tamam cesaretinden dolayı yazıklar olsun bu ayır konu böleleri yüzünden bizim ailelerimizle sorunumuz oluyo yok motor tehlikeli yok bu kadar ölen var ya cogu kendi hataları yüzünden ölüyo tamam dış etkenlerde var mesela arabalar ama güvenliği ön planda tutmak şart...

"Korkaklikta ar, ileri atilmakta seref ve irtibar vardir; halbuki insan korkmakla kaderden kurtulamaz"

o süraate kaskta dayanmaz be birader ama kaskının olması gerekirdi haklısın.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar