kilitler hakkında

iyi geceler arkadaşlar size bi sorum olcaktı bu kilitler hakkında acaba nası birşey kullanmam lazım apartmanda oturuyorum içeri koyuyorum disk kilidi var ama çok fazla etkili olacağını düşünmüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl birşey daha çok güvenliği arttırır :silent:

bu disk kılıtlerının ötenleri war bole hem disk hemde çalıyo onlardan bulabilsem alcam nerden bulurus acaba_? bide alarm ıs tamam

walla alarm bende düşünüyorum etkili oluyomu bayagı adam söküverir mazallah aküyü olay biter yani başka etili birşey ewwet bende duydum alarmı disk kilitlerini nerde satılıyorsa online söylerse sevinirim

arkadaslar ben alarmli disk kilidi kullaniyorum...
baska nerede var bilmem ama ben levent te yamaha bayinden aldim
konyali lokantasinin biraz asagisi
fiyatini tam hatirlamiyorum bir kac sey de almistim ..ama bir gezide bir arkadas 120 ytl den bahsetti..
bu disk kilidi kilitledikten 10 sn. sonra devreye biiib sesiyle giriyor..
motoru oynattiginiz an siren calmaya basliyor..hareket sensoru var icinde...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yedi sekiz tane halka kilitlerden al motoru binaya sabitle :) daha güvenli olur piyasada kamyonla motor topluyolar disk kilidinin fazla işe yarayacagını düşünmüyorum adam sürerek çalmıyo yanaşıyo kamyonla motorun yanına hoop içeri hayırlı işler :)

arkadaslar alarmlı dısk kılıtlerını nerde bulabılırıs bılen warsa cok makbule geccek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
abi disk kilidi tamamda en önemlisi kasko yap kafan kulağın rahat etsin

Alarmlı disk kilidi 65 euro, Kadıköy'de stadın yakınındaki Z-Moto, Samura Motor, Mototal'da vardı.
Yine de kamyonetin yanaşamayacağı yerlerde bırakmakta ve ayrıca geceleri bağlamakta yarar var.

ben de disk kilidi kullanıyorum. Levent te Villa Levent ten almistim. Ama cok da ise yaradigini soyleyemem. Sessiz bi sokakta iyi sesi cikiyo ama sokakta gürültü varsa sesi hic duyulmuyo. Ama yinede en azından coluk cocugu uzak tutuyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar