Kıl dönmesi muhabbettinden doktara gitmeden kurtulma yöntemleri

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Arkadaşım ameliyat olmuştu lisedeyken, yakınlarda kendisiyle görüştüm. Bir anıyı yad ederken muhabbetin gidişatı gereği sordum var mı bir problemin diye, hayatımın en büyük dönüm noktası o ameliyat oldu, çok daha mutlu yaşıyorum demişti. Yaşamadım, yaşamakta istemem ama samimiyetine güvendiğim bir arkadaşımdır. Devlet hastanesinde kestirmişti. Çok sıkıntı yaşıyorsan ertelemek, yapacağın en büyük yanlışlardan olur. Tedavide doktor ne diyorsa harfiyen yerine getireceksin. Geçmiş olsun.

F54

çok sıkıntılı bir durum benim arkadaşım da 3 defa tekrarladı sürekli sabit oturan iş kolunda çalışanlar daha çok dikkat etsinler
ameliyat oluyor 1 ay rapor patlatıyor

Motosikleti
Hero Dash 125
sahiden işe yarıyor mu o masalar? Ben de niyetleniyorum ama sonra paraya kıyamıyorum.
Günde 12 saatim masada bilgisayar başında oturarak geçiyor.

dötle sorun yok da bütün gün otutmak yaramıyor. böyle kolayca bir düğmeye basınca yükselip de bir süre ayakta çalışılabilen masalar var onlardan mı alsam diyordum ara sıra ayakta durmuş olurum.

Ben faydasını görüyorum. Bizim tükkan ilk gavur bir firma idi. Bu masaları yurtdışından getirtmişlerdi. 10 senedir aynı masayı kullanıyorum bir arıza vermedi. Türkiye'de satılanlar kaliteli midir bilemiyorum ancak ben bu masalardan memnunum. Evden çalışıyor olsam masayı yükseltince altıma bir tane küçük yürüyüş bandı atarım. Düşük tempoda yürüyerek çalışırdım.

Masanın fotoğraflarını ve altındaki etiketi ekliyorum:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben faydasını görüyorum. Bizim tükkan ilk gavur bir firma idi. Bu masaları yurtdışından getirtmişlerdi. 10 senedir aynı masayı kullanıyorum bir arıza vermedi. Türkiye'de satılanlar kaliteli midir bilemiyorum ancak ben bu masalardan memnunum. Evden çalışıyor olsam masayı yükseltince altıma bir tane küçük yürüyüş bandı atarım. Düşük tempoda yürüyerek çalışırdım.

Masanın fotoğraflarını ve altındaki etiketi ekliyorum:

Türkiyede bu tip masalardan Nurus markası iyiymiş. Hatta bir yazılımcı tanıdığım yıllarca san francisco'da github gibi meşhur yerlerde çalıştıktan sonra pandemi döneminde Ankara'ya yerleşmişti, evine Nurus markasının masasından almış. Bu tip antin kuntin şeylerin en iyisini alma meraklısı olan bir arkadaş, o markaya baktım da pahalı geldi, masa 20bin, sandalye 25bin falan toplasam 50binlik değer biçemedim kendime. :)

EYAjPVAWsAU2AKH.jpg

Motosikleti
Hero Dash 125
Sandalye olarak bunu tavsiye edebilirim.

Rahmetliye almıştım evden çalışıyor diye çok konforlu ve güzel bir sandalyeydi.

Bas parayı al gitsin masayı. Emin ol kendimiz daha değerliyiz o kadar değer biçemedim deme. Kalitesiz hayatı yüksek paraya yaşamayı alıştırdılar.

İkea’da da yükseklik ayarlı masalar vardı seçenek olabilir. Şimdi göz attım da Adore’de de var yükseklik ayarlı masa.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Bas parayı al gitsin masayı. Emin ol kendimiz daha değerliyiz o kadar değer biçemedim deme. Kalitesiz hayatı yüksek paraya yaşamayı alıştırdılar.

İkea’da da yükseklik ayarlı masalar vardı seçenek olabilir. Şimdi göz attım da Adore’de de var yükseklik ayarlı masa.
Güzel sandalyeymiş beğendim. Bel desteğinin yüksekliği ayarlanabiliyor mu acaba? (Malum benim boy uzun daha yukarıdan destek vermek gerekir...)

Motosikleti
Hero Dash 125
Bel desteğinin yüksekliği ayarlanamıyor. İleri geri şeklinde ayarlanabiliyor diye aklımda kalmış. Benim boyumu gördün hemen hemen aynıyız. Ben memnun kalmıştım sandalyeden.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Bu sandalyeden pandemi öncesi çalıştığım yerde ofiste vardı, patron kendi rahatına düşkün diye herkese bundan aldırmış. O zaman da eve sandalye alırken düşünüp çok pahalıymış demiştim.
ikea'dan aldığım sandalye 5 yılda çok eskidi, yamuldu gibi sanki, ikea'nın düz masaları güzel ama sandalye kötü, asıl sandalyede paraya kıymak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel sandalyeymiş beğendim. Bel desteğinin yüksekliği ayarlanabiliyor mu acaba? (Malum benim boy uzun daha yukarıdan destek vermek gerekir...)
Her bir yeri ayarlanan çok güzel sandalye diye bunu tavsiye etmişti arkadaş. kışın paraya kıyıp 3-5 taksitle alma niyetim var. Bunun da tekerlekleri var kasko yapılı mı ki kazara kırılsa zarar büyük olur dedirtecek bir fiyatı var yalnız.
https://shop.nurus.com/products/me-too-siyah-baslikli-aluminyum-ayak-calisma-sandalyesi

Bu markanın ayarlı masası da 20bin lira. :eek:
Ama alınca ömür boyu sağlam sağlam kullanılıyor diyor almış olanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar