Kendimizi Daha Güzel Anlatamayız

Mert kardeşim,
sen hadisenin tamamen yanından geçiip gitmişsin! Sen (samimiyetine güvenerek Sen dedim )Türkiye Cumhuriyet toprakları üzerinde yaşamıyorsun! oysa bunu sizlerle paylaşan ben
45 yılın yaklaşık 20 yılını senin umamayacağın ülkelerde geçirdim! ama memleketim ve insanını senden daha iyi tanıyorum

bence otur ve sakin kafayla bir kez daha oku yazılan ve biçilenleri! yetmedi ailenle de paylaş! bence farklı bir gözle bakacaksın yazılanlara:wiinkk:

Ben alayın ve küçük düşürmenin zerresini göremiyorum yazılanlarda:bounce:

Selamlar,
Özer

neden ben türkiye cumhuriyetinde yaşamıyorum onu anlamadım

diğer bir konu benim umamayacağım ülke yok istediğim zaman istediğim yere giderim kimseyi küçük görmeyin

Ben herşeyi mantıklı düşenebilirim yazdıklarımda gayet açık ve mantıklı ama görmesini bilene

belki yazdıklarımda (yanlış unsurlar) olabilir olmadığını düşensem bile olabilir diyorum

ama senin yazdılarında hiç bir şey yok diyosun okadarda değil hataları var kabul etmen gerek

ben sadece düşüncemi yazdım hepsi bukadar kimseye karşı birşey teşkil emek değil derdim
herkesden özür

Son düzenleme:
özer tşkler çok iyiydi

baştan sona bütün hepsini geçtim

Olamaz hemen bana tüm silahlarımı getirin kusanmalıyız, onlar herseyi bana havale ederler....

ama bu kısım uzun uzun düşündürecek türden

Yazılanlar, görmezliğimizin dışavurumuna en sade ve latifeli

cümlelerle aktarılması kanımca....

Görmezlikten gelerek şu kaoslu ortamı yarattığımız için öncelikle
şahsımı sonrada tüm duyarsız Tr. vatandaşlarını kınıyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçkten çok güzel bir yazı olmuş. Daha güzel anlatılamazdı herhalde :)

Teşekkür ediyorum.

güzel ve anlamlı bir yazı olmuş ,tabi anlayana paylaşım için teşekür....

neden ben türkiye cumhuriyetinde yaşamıyorum onu anlamadım

diğer bir konu benim umamayacağım ülke yok istediğim zaman istediğim yere giderim kimseyi küçük görmeyin

Ben herşeyi mantıklı düşenebilirim yazdıklarımda gayet açık ve mantıklı ama görmesini bilene

belki yazdıklarımda (yanlış unsurlar) olabilir olmadığını düşensem bile olabilir diyorum

ama senin yazdılarında hiç bir şey yok diyosun okadarda değil hataları var kabul etmen gerek

ben sadece düşüncemi yazdım hepsi bukadar kimseye karşı birşey teşkil emek değil derdim
herkesden özür

anlamamakta ısrar ediyorsun güzel kardeşim:silent:
Sana T.C'nde yaşamıyorsun dendiyse bunu anlamı: Memleketinde olan bitenleri görmüyorsun,çevrene duyarsızsın,insanlarınla ilgisizsin vs vs vs sayabilirim:wiinkk:
Uzman birinin tespitleri onca MT üyesi tarafından doğru olarak nitelendiriliyor ve sokakta okutacağın en az 65.000.000 kişininde onaylayacağı gerçekleri görmezden geliyor ve insanları yargılıyorsun.

Elbette istediğin an istediğin yere ve ülkeye gidebilirsin.Sana iyi yolculuklar:cat:
Aklına gelmeyecek ülkeler görmek demek, farklı kültürlerden ve onların bizde yanlış olan gerçeklere yaklaşımlarını görmek aynı zamanda yaşamak demek!
Benim şuanda sana yazmam bile hata bilyormusun! Bana ancak zaman kayıp ettiriyorsun! Ama canın sağolsun...

Yazdıklarım (aktardıklarımda) hiçbir yanlış yok! İstersen yanlış olduğuna inandıklarının altına doğrusunu ya da senin doğrularını bizilerle paylaşabilirsin:rendeer:

Fikirlerini özgürce dilegetir ama gerektiğinde de kendini savunabil:wiinkk:
Kişiler düşüncelerini / fikirlerini MT gibi çok geniş bir kitleye açık olan sanal ortamlarda açıklarken daha dikketli olmalı....olumlu olabileceği gibi sonderece sert tepkilerde alabilir! İlk yazında beni yerden yere vurdun unuttunmu?Konuyla ilgil son yazım olacak!
Selamlar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar