Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
88'de ehliyet alırken Sallami ağabey:

Jurassic-Park-Survival-Oyunu-Geliyor-Ilk-Fragman-.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ufak tefek değişiklikler oluyordu eğer aynı ilçedeyse ama şimdi güzergahı hocanın inisiyatifine bırakmak gibi bir mevzu konuşuluyormuş sanırsam. belli bir rotaya bağlı kalmadan, serbestçe yani. motorda uygulanır mı böyle bi şey bilemiyorum tabi..
motorda uygulanır da otomobilde uygulanmaz L park var yokuşta dur kalkı var onların da özel yerleri dubaları var ayrıca kursiyerin eğitim aracını sürebildiği güzergah da belli olmak zorunda

A2'den mi yükselttiniz acaba ondan mı? Trafiğe hep çıkılıyor diye biliyordum ben ama değilmiş demek.. Belki de kuralların 2-3 haftada bir değiştiği bi aralığa denk geldiniz o sıra "hop, lannn, hey" falan derken trafiksiz ehliyet aldınız. canım Türküyem
normalde parkura başlamadan önce şu nedir devir göstergesi hangisi falan diye sorarlar ya ben onu unuttum hoca sormadan ben başlıyom hocam dedim başladım allahtan iptal etmediler sınavı :ROFLMAO:

motorda uygulanır da otomobilde uygulanmaz L park var yokuşta dur kalkı var onların da özel yerleri dubaları var ayrıca kursiyerin eğitim aracını sürebildiği güzergah da belli olmak zorunda
benim sürücü kursunda çalışan bi arkadaş var da o diyo valla. tamamen serbest değil de 4-5 sokak var mesela arasından kafana göre seçiyosun gibi düşün.

yukarıda yanlış yazmışım o yüzden xD

A2'den mi yükselttiniz acaba ondan mı? Trafiğe hep çıkılıyor diye biliyordum ben ama değilmiş demek.. Belki de kuralların 2-3 haftada bir değiştiği bi aralığa denk geldiniz o sıra "hop, lannn, hey" falan derken trafiksiz ehliyet aldınız. canım Türküyem

Yok direkt A alıyordum, ama işte sene 2009. O zamanlar trafik yoktu diye aklımda kalmış, ama tamamen kendi deneyimimden ötürü. Herkes öyle aldı diyemem hiç bilmiyorum.

Ben almadan önce scooter ile alınabiliyordu mesela A ehliyet, ilk kez benim girdiğim sınavda vitesli motosiklet sürülecekse vitesli ile sınav geçilmelidir uygulaması başlamıştı. Kurs çağırmıştı herkesi gelin eğitim verelim diye, bostancı sahilde bir alanda YBR125 kullanmıştık :D

bu norm değildi de bizim sınavda denyoluk mu yaptılar bilmiyorm.

Yok direkt A alıyordum, ama işte sene 2009. O zamanlar trafik yoktu diye aklımda kalmış, ama tamamen kendi deneyimimden ötürü. Herkes öyle aldı diyemem hiç bilmiyorum.

Ben almadan önce scooter ile alınabiliyordu mesela A ehliyet, ilk kez benim girdiğim sınavda vitesli motosiklet sürülecekse vitesli ile sınav geçilmelidir uygulaması başlamıştı. Kurs çağırmıştı herkesi gelin eğitim verelim diye, bostancı sahilde bir alanda YBR125 kullanmıştık :D

valla ne diyeyim bilemedim, en azından motur sürdük de girdik sınava o da olmayabilirdi :D
yoksa evde şu şekil motosiklet çalışırdım heralde, viraja falan yatıyorum koltuk kenarında.. millet deli yapmış lan kendini

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
88'de ehliyet alırken Sallami ağabey:

Jurassic-Park-Survival-Oyunu-Geliyor-Ilk-Fragman-.jpg

ufak tefek değişiklikler oluyordu eğer aynı ilçedeyse ama şimdi güzergahı hocanın inisiyatifine bırakmak gibi bir mevzu konuşuluyormuş sanırsam. belli bir rotaya bağlı kalmadan, serbestçe yani. motorda uygulanır mı böyle bi şey bilemiyorum tabi..
Yok daha bu kadar evrilmediydik.

Sürücü kursun da motosiklet yoktu 2009 da başka kurstan rica etmişlerdi 😃okuduktan sonra komik ama içler acısı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sürücü kursun da motosiklet yoktu 2009 da başka kurstan rica etmişlerdi 😃okuduktan sonra komik ama içler acısı
Sene 1997... Yeni yeni motosikletlere ehliyet sormaya başlamışlardı..Ama o zamanlar otomobil için profesyonel ehliyetler vardı..O yeterli oluyordu.. 2000 lerden sonra A2 çıktı..
Ben kendi motorumla girmiştim..MZ le :)Zaten kursta motor falan da yoktu :) Hocası da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar