Kenan Sofuoğlu'ndan Osmangazi Köprüsü'nde Rekor !

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Açılıştan önce özel izinle gerçekleştirilen geçişte Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, saate 400 kilometreyle Kawasaki H2R model motosikletle en yüksek hıza ulaşan isim oldu.

efzl2h.jpg

HAVA NEDENİYLE ERKENE ALINDI

Dünya Supersport Şampiyonası'nda lider konumda bulunan Kenan, Osmangazi Köprüsü'nün resmi açılışında planladıkları hız denemesini, hava koşulları nedeniyle daha önce yaptı.

EN YÜKSEK HIZ!

Sofuoğlu, özel izinle hava koşullarının uygun olduğu günün erken saatlerinde Osmangazi Köprüsü'nden yaptığı geçişte Kawasaki H2R model motosikletiyle saatte 400 kilometre hıza ulaşmayı başardı. Kenan'ın ulaştığı hız, Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarıştığı takımı Kawasaki tarafından H2R motosikletin ulaşabildiği en yüksek hız olarak onaylandı.

ÇALIŞMA 4 AY SÜRDÜ

Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, 4 ay süren bir çalışmanın ardından 400 kilometreye ulaşarak Kawasaki H2R motosikletiyle ulaşılabilecek en yüksek hıza çıktığını belirtti.

EN UYGUN ZAMANI YAKALADIK"

"En son yaptığım denemelerde 390 kilometre hıza kadar ulaşmıştım, bugün onu da aşarak 400 kilometre hıza ulaştım. Bu hız denemesini açılışta yapmayı planlamıştım ama hava koşullarının en uygun olduğu zaman dilimini yakalamamız gerekiyordu, o nedenle sabah 05.00'te yaptık.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Ekli dosyalar

• kenansofuogluosmangazikoprusu400.jpg
    kenansofuogluosmangazikoprusu400.jpg
    77.4 KB · Görüntüleme: 37,291
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Fazer8 abs
benim gördüğüm açılmış olan 3 cü konu...

Giriş
- Kenandan başkası yapamaz mı
- Kenan partici
- Türkler mi yaptı motoru

Gelişme
- Köprünün avantajları
- Köprünün zararları
- Köprüyü Japonlar yaptı
- Cgcilere ver o da yapar bu hızı
- Siz vatan hainisiniz

Sonuç
- O zaman sen köprüden geçme
- Gereksizdi yapması
- Vergi vermiyorsun laf ediyorsun
- Hüloğğğ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fikir baştan hüloğ olursa naapsın bu forum , hepimiz gurur duyarız başarılı bir sporcumuzla ama motor falan bahane burda spor yok, baştan sona politika zaten

Arkadaşlar selam,

hep derler ya km ekranında ki hız yaklaşık %10 fazla gösterir diye. İş bu Kenan ın kullandığı motosiklete gelince niye ekranda 400 km/h yazınca kesin doğru oluyor? Bu motosiklete özel %100 doğru gösteren taco mu takmışlar?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Arkadaşlar selam,

hep derler ya km ekranında ki hız yaklaşık %10 fazla gösterir diye. İş bu Kenan ın kullandığı motosiklete gelince niye ekranda 400 km/h yazınca kesin doğru oluyor? Bu motosiklete özel %100 doğru gösteren taco mu takmışlar?

eksik gösterme ihtimalide var, belkide daha fazla hız yaptı ya da aynen eksik göstermiş olabilir ama boş ver. kawasaki h2r son hızı 400 olduğunu öğrendik böylece.

edit: yukarıda iki defa "eksik" yazmışım, ikincisi "fazla" olacaktı.

Motosikleti
Pancar Motoru
Hahahaha.

Köprüden motosikletle geçen oldu mu hiç onu yazın hele..

Viyadük bile insanı nasıl etkiliyorken köprünün mükemmel olmayan asfaltında ve o rüzgârda nasıl 400km yaptı anlamış değilim...

Hahahaha.

Köprüden motosikletle geçen oldu mu hiç onu yazın hele..

Viyadük bile insanı nasıl etkiliyorken köprünün mükemmel olmayan asfaltında ve o rüzgârda nasıl 400km yaptı anlamış değilim...

200e kadar çıktım rüzgar bir koydu 3,5 attım bayramın üçüncü günüydü sabah 5te denemek lazım birde;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar